Facebook Pixel Ήταν... Βραζιλία-Ιταλία! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2013-03-22 00:25:00

Ήταν... Βραζιλία-Ιταλία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήταν... Βραζιλία-Ιταλία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Βραζιλία προηγήθηκε με 2-0 αλλά η Ιταλία, που ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια, έσωσε το γόητρο της (2-2) στο φιλικό των... 9 Μουντιάλ! Γκολάρα Μπαλοτέλι!

Στη Γενεύη, όπου έγινε το φιλικό ανάμεσα στις δύο ομάδες με τις περισσότερες κατακτήσεις Παγκοσμίων Κυπέλλων, η Ιταλία μπήκε καλύτερα και στο πρώτο 6λεπτο είχε ήδη δημιουργήσει δύο πολύ καλές ευκαιρίες, με τον Ζούλιο Σέζαρ να σταματάει τους Τζιακερίνι και Μπαλοτέλι. Οι Ατζούρι ήταν καλύτεροι, πίεζαν σωστά και κυκλοφορούσαν με ορθόδοξο τρόπο την μπάλα αλλά έχασε ευκαιρία και ο Οσβάλντο στη συνέχεια, για να έρθει μετά η... τιμωρία! Σέντρα από αριστερά στο 33' και γκολ του Φρεντ για το 1-0, αντεπίθεση στο 42' και πλασέ του Οσκαρ για το 2-0, με τη Βραζιλία να προηγείται χωρίς να πείθει με την απόδοση της.

Αυτό αποδείχθηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, όταν η Ιταλία κατάφερε να απαντήσει. Στο 54', μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ντε Ρόσι από κοντά μείωσε σε 2-1 και αμέσως μετά, στο 57', ο Μπαλοτέλι με υπέροχη ενέργεια και σουτ εκτός περιοχής έγραψε το 2-2! Οι Τσέζαρε Πραντέλι και Λουίς Φελίπε Σκολάρι άρχισαν τις αλλαγές κάπου εκεί αλλά ο ρυθμός του παιχνιδιού παρέμενε καλός, με τους Ιταλούς να προσσπαθούν για την ολική ανατροπή ενώ οι Βραζιλιάνοι ήθελα να πάρουν ξανά το πάνω χέρι.

Καμία εκ των δύο ομάδων, τελικά, δεν κατάφερε αυτό που ήθελε, αν και η αλήθεια είναι ότι ο Πραντέλι πρέπει να έμεινε περισσότερο ικανοποιημένος από τον Σκολάρι...

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags