Facebook Pixel Ποιο Τσάμπιονς Λιγκ; Kλάσικο της Ελλάδας!
| 2013-04-12 09:17:00

Ποιο Τσάμπιονς Λιγκ; Kλάσικο της Ελλάδας!

Ποιο Τσάμπιονς Λιγκ; Kλάσικο της Ελλάδας!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει την τρέλα των γαύρων για το ντέρμπι της Κυριακής.

Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι ο Ολυμπιακός την Κυριακή θα κάνει φετινό ρεκόρ εισιτηρίων στο Καραϊσκάκη! Το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός θα ξεπεράσει ακόμη και το Ολυμπιακός-Σάλκε (κάτι λιγότερο από 31.000 εισιτήρια) στην πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ!

• Το αγαπάνε οι Ολυμπιακοί το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά τα ντέρμπι με το βάζελο πάντα τα λατρεύουν! Οι γαύροι αυτό το ματς στο Καραϊσκάκη το περιμένουν κάθε χρόνο, πως και πως (όπως άλλωστε κι οι Παναθηναϊκοί το αντίστοιχο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ-εξ ου και το ΠΑΟ-Ολυμπιακός είχε τα ίδια εισιτήρια με το ΠΑΟ-Μάλαγα..).

• Κι ας είναι φέτος κι ο Παναθηναϊκός, ο χειρότερος της ιστορίας του. Οι Ολυμπιακοί το θέλουν αυτό το ντέρμπι. Τριάντα εφτά ολόκληροι βαθμοί πίσω από τον Ολυμπιακό είναι ο Παναθηναϊκός! Υπό άλλες συνθήκες, θα λέγαμε ποιο ντέρμπι και κουραφέξαλα. Αλλά εδώ μιλάμε για Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Πάντα, το ντέρμπι των ντέρμπι. Οι άλλοι έχουν το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ, εμείς έχουμε το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, τι να κάνουμε!

• Έτσι, άλλωστε, φτάνουμε στο σημείο να έχουν μείνει αυτή την στιγμή, Πέμπτη απόγευμα, ελάχιστα εισιτήρια για το ντέρμπι-σε εποχή τεράστιας οικονομικής κρίσης…

• Ο κόσμος του Ολυμπιακού δε διανοείται άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης. Φαντάζομαι πως το έχουν αντιληφθεί κι οι παίκτες του Ολυμπιακού. Τώρα παίζουν με τον αιώνιο αντίπαλο. Δεν είναι με τον ΠΑΟΚ, που «φέραμε και μία ισοπαλία, δε χάθηκε ο κόσμος»…

Πηγή: sportfm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags