Facebook Pixel Θα χρειαστούν Μπανκς, Ξανθόπουλος, Σόφο
| 2013-04-12 22:27:00

Θα χρειαστούν Μπανκς, Ξανθόπουλος, Σόφο

Θα χρειαστούν Μπανκς, Ξανθόπουλος, Σόφο

Γράφαμε τις προάλλες ότι σε σειρά "best of five" αγώνων προκρίνεται η ομάδα που θα διαχειριστεί καλύτερα τα up and down στην απόδοσή της: Συνέβη το 2009, το 2011 και πέρσι με τους δικούς μας απέναντι σε εξαιρετικούς αντιπάλους (Σιένα, Μπαρτσελόνα, Μακάμπι), δεν ήμασταν όμως καθόλου σίγουροι ότι το φαινόμενο θα επαναλαμβανόταν από τους τωρινούς που ακόμα βρίσκονται σε διαδικασία χτισίματος.

Απρίλη φτάσαμε κι είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε κουβέντα για το τι γκαρντ θα πάρουμε (...αν πάρουμε), ώστε ο κυπελλούχος να μπει πάνοπλος στους τελικούς της Α1.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης τα κατάφερε περίφημα όχι μόνο στο αγωνιστικό αλλά και στο ψυχολογικό σκέλος, παρουσιάζοντας ένα μπετόν-αρμέ σύνολο που μπορεί να μην έχει την ποιότητα των "μπλαουγκράνα" όμως 1000% τώρα πια τους έχει σπείρει αμφιβολίες! Καλοί παίκτες Σάδα, Ναβάρο, Σάρας, Τόμιτς αλλά υπερβολικά soft απέναντι σε μια ομάδα που απ' το καλοκαίρι έχει αναγάγει σε επιστήμη το physical game, όσους ο κόουτς έκρινε ότι αδυνατούν ν' ακολουθήσουν το πλάνο του (Καπόνο, Πάνκο) τους ξαπόστειλε.

Η συνέχεια στο leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags