Στην εκπομπή της Έλλης Στάη στη ΝΕΤ όμως είπαν άλλα. Το βράδυ της Δευτέρας ο Παντελής Γκόνος από την αίθουσα σύνταξης επικαλέστηκε το «New York Post» και είπε:

«Η “New York Post” η οποία επικαλείται αξιωματούχο, ο οποίος μίλησε ανώνυμα στην εφημερίδα, κάνει λόγο για 12 νεκρούς τουλάχιστον» και έτσι έβαλαν τίτλο στην εκπομπή: «Πληροφορίες για 12 Νεκρούς». Αργότερα, σε επικοινωνία που είχε η Στάη με τη Λένα Αργύρη από την Αμερική η δημοσιογράφος της είπε: «Θα μείνουμε στην επίσημη πληροφόρηση της αστυνομίας».

Το διάγγελμα ήταν μαγνητοσκοπημένο!

Το έκτακτο διάγγελμά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά που έγινε τη Δευτέρα μετά την επικύρωση της συμφωνίας κυβέρνησης - τρόικας, ήταν μαγνητοσκοπημένο.

Μαγνητοσκοπήθηκε μόλις... δέκα λεπτά προτού μεταδοθεί. Ο Σαμαράς το είπε μια και έξω και άκουσε τη συμβουλή του σκηνοθέτη, Βασ. Βλαχοδημητρόπουλου, να εγκαταλείψει το κάδρο του απενεργοποιημένου τζακιού που βρίσκεται στη μεγάλη αίθουσα του Μεγάρου Μαξίμου και να απευθύνει διάγγελμα από το γραφείο του.

«Η ΕΡΤ ξεπλένει συνεργάτη των ναζί!»

Αιχμηρό Tweet κατά της δημόσιας τηλεόρασης, ανέβασε διαδίκτυο, ο Δημήτρης Παπαδημούλης.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται στην εκπομπή του. Μανώλη Κοττάκη στη ΝΕΤ, που παρουσίασε την συγγραφέα Ιζαμπέλλα Παλάσκα, κόρη του αντιπροσώπου της Siemens στην Ελλάδα κατά την περίοδο της Κατοχής, Ιωάννη Βουλπιώτη, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου "Άγγελος ή δαίμονας, ο αμφιλεγόμενος πατέρας μου".

"Η δημόσια τηλεόραση ξεπλένει με εκπομπή της τον Βουλπιώτη, κορυφαίο συνεργάτη των Γερμανών Ναζί, εμπνευστή των Ταγμάτων Ασφαλείας", σχολιάζει χαρακτηριστικά στο Τwitter o Παπαδημούλης.

Γκάφα (και) του MEGA


Στο κρόουλ για το τελικό σκορ του αγώνα Πανιώνιος – Ξάνθη στο MEGA προφανώς… έχασαν το μέτρημα. 

Κι αυτό διότι το ματς έληξε 3-3, όπως ακούστηκε και στο σπικάζ, αλλά το κρόουλ έγραφε 1-1. Συμβαίνει, έτσι;