Ο Τραϊανός Δέλλας κατάφερε να πείσει τους τρομοκρατημένους ποδοσφαιριστές να βρεθούν στα Σπάτα την Τετάρτη, ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, την Κυριακή, για την τελευταία αγωνιστική της Superleague.
Να σημειωθεί περισσότεροι παίκτες της ΑΕΚ διανυκτέρευσαν σε συγγενείς και φίλους τα βράδια που ακολούθησαν τον αγώνα με τον Πανθρακικό, καθώς δέχονταν απειλές για την σωματική τους ακεραιότητα, ενώ αρκετοί φοβόντουσαν πως τα έκτροπα της Κυριακής μπορεί να έπαιρναν συνέχεια στα Σπάτα.
Φόβοι που πάντως δεν επιβεβαιώθηκαν αφού δεν βρέθηκε κόσμος στο προπονητικό κέντρο της "Ένωσης", ενώ υπάρχουν και αρκετές αστυνομικές δυνάμεις.
Πηγή: newsit.gr
Προπόνηση με αστυνομία στα Σπάτα!
| 17/04/13 - 19:38
Μετά τα όσα τραγικά έγιναν για τον σύλλογο την Κυριακή, οι παίκτες της ΑΕΚ επιστρέφουν στις προπονήσεις.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο