Οι γηπεδούχοι πάλεψαν για τη μεγάλη ανατροπή και προηγήθηκαν στο σκορ με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντα Σίλβα στο 29΄. Όμως ο Σούρντου στο 64΄με πολύ ωραίο σουτ «σφράγισε» την πρόκριση των κυανόλευκων στον τελικό, όπου περιμένει η συμπολίτισσα ΑΕΛ.

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο είχε γρήγορο ρυθμό, η μπάλα ανεβοκατέβαινε και οι δύο ομάδες είχαν κάποιες προϋποθέσεις για να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Ωστόσο δεν υπήρχε το καθαρό μυαλό και αδυνατούσαν να απειλήσουν τις αντίπαλες εστίες.

Ίδιο το σκηνικό και στα πρώτα στάδια του δευτέρου ημιχρόνου, με τις δύο ομάδες να θέλουν αλλά να μην μπορούν να δημιουργήσουν τη μεγάλη ευκαιρία. Ωστόσο, σε μια φάση διαρκείας στην περιοχή της ΑΕΚ στο 64ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση με τον Σούρντου και έδωσαν τέλος στις όποιες ελπίδες των γηπεδούχων για πρόκριση καθώς έψαχναν πλέον τρία γκολ.

Άστραψε και Βού(ο)ηξε!

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, η ΑΕΛ με μια κεφαλιά του Βουό στο 45' νίκησε την Ομόνοια και προκρίθηκε στον τελικό κυπέλλου για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τους γαλαζοκίτρινους να είναι καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και τους πράσινους στην επανάληψη, οι οποίοι αγωνίστηκαν από το 78' με 10 ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής του Ασίς με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Πιστό αντίγραφο του πρώτου παιχνιδιού ήταν τα πρώτα 45 λεπτά, με την ΑΕΛ να είναι καλύτερη, να έχει την κατοχή και να ψάχνει πιο επίμονα το γκολ.Άλλαξαν οι ρόλοι με την έναρξη της επανάληψης. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ομόνοια άρχισε πιο επιθετικά και έφτασε μια… ανάσα από την ισοφάριση στο 47', όταν ο Χριστοφή σε μια αντεπίθεση, πέρασε τον Ντεγκρά, όμως πριν προλάβει να σπρώξει την μπάλα σε κενή εστία, ο Καρλίτος τον πρόλαβε και έδιωξε.

Τα αποτελέσματα απο την ρεβανς για του «4» του Κυπέλλου Κύπρου:

ΑΕΛ- Ομόνια 1-0 ( 45΄Βούο )

ΑΕΚ - Απόλλων 1-1 (29΄Ντα Σίλβα - 64΄Σουρντού)