Facebook Pixel «Αφού σήκωσε την σημαία, η φάση ήταν παρελθόν»
Ποδόσφαιρο
| 2013-04-17 23:36:00

«Αφού σήκωσε την σημαία, η φάση ήταν παρελθόν»

«Αφού σήκωσε την σημαία, η φάση ήταν παρελθόν»

Ο Γιώργος Δώνης μετά το 2-1 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης δήλωσε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αλλά όχι και από τις αντιδράσεις των παικτών του, ενώ επανέλαβε τα παράπονά του για την διαιτησία και συγκεκριμένα για το γκολ της ισοφάρισης των Αρκάδων.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ :

Για το αν είναι αρκετό το 2-1 :

"Όταν είσαι στον ημιτελικό, είναι σημαντικό να κερδίζεις. Έτσι όπως πήγε το ματς, η νίκη μας δίνει ένα μικρό προβάδισμα για τη ρεβάνς. Αν το σκορ είχε μείνει στο 1-1 θα ήμασταν υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε άλλη τακτική. Έχουμε ένα μικρό προβάδισμα, πρέπει να είμαστε δυνατοί και να επιστρέψουμε με την πρόκριση".

Για το περιπετειώδες γκολ του Αστέρα :
"Μέχρι να δεχτούμε το γκολ λειτουργήσαμε καλά, ελέγξαμε το ρυθμό, είχαμε την κυκλφοορία της μπάλας, κάναμε το γκολ, δεν είχαμε απειληθεί. Μετά το γκολ χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, δώσαμε την ευκαιρία στον Αστέρα να παίξει στο ανοιχτό γήπεδο, να κάνει 3-4 ευκαιρίες. Η ομάδα αντέδρασε, προσπάθησε, αν δεν έχεις πίστη δεν μπορείς να γυρίσεις ένα παιχνίδι. Στο γκολ του Αστέρα, δε υπάρχει οφσάιντ. Αλλά από τη στιγμή που βλέπει ο διαιτητής τον βοηθό να σηκώνει τη σημαία, η φάση είναι παρελθόν. Ο Ναβάρο εκτελεί αφού έχει σφυρίξει ο διαιτητής".

Για την αντίδραση των παικτών του μετά το 1-1 :
"Είναι φανερό ότι μέχρι εκείνο το λεπτό, η ομάδα έχει μπει με πολύ πάθος στο παιχνίδι. Οι παίκτες άκουσαν σφύριγμα, είδαν τον βοηθό, δεν συνεχίζουν από την ώρα που τελείωσε η φάση. Εν πάσει περιπτώση μετά τη φάση του γκολ, χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, είχαμε νευρικότητα και δώσαμε περισσότερα πράγματα στον αντίπαλο".

Για το λόγο, που υπήρχε νευρικότητα :
"Τώρα κάνουμε υποθέσεις. Αγχωθήκαμε, υπήρχε νευρικότητα, θέλαμε να κυνηγήσουμε το γκολ, ήταν πιο πολύ θέμα άγχους και δώσαμε πράγματα στον αντίπαλο".

Για το αν φοβάται τους επιθετικούς του Αστέρα στη ρεβάνς :
"Καθοριστικό είναι το γκολ που βάλαμε όχι το γκολ που δεχτήκαμε. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε".

Για το πως θα παίξει στη ρεβάνς :
"Δεν θα πάμε να παίξουμε παθητικά".

Για το τι δεν του άρεσε σήμερα :
"Δεν μου άρεσε το ότι χάσαμε τον έλεχχο μετά το 1-1. Έπρεπε να αντιδράσουμε, να κρατήσουμε τη μπάλα πιο ώριμα κι όχι να την δίνουμε αβίαστα στον αντίπαλο"

Για το αν θα ήταν ευχαριστημένος με μια ανάλογη διαιτησία στην Τρίπολη:
"Φυσικά".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags