Γιατί όπως και να το κάνουμε, ένας καλός ρυθμός στο παιχνίδι, μια καλή ντρίπλα, ένα ωραίο γκολ είναι τα στοιχεία που περιμένει ο κόσμος να δει στο γήπεδο. Στο χθεσινό λοιπόν ματς σημειώθηκαν έξι γκολ, μερικά εκ των οποίων ήταν εντυπωσιακά. Πιο εντυπωσιακό όλων το γκολ που πέτυχε ο Φετφατζίδης, και το οποίο «ανάγκασε» τον Ιμπαγάσα να το χαρακτηρίσει «αλα Μέσι» και το κορυφαίο γκολ της σεζόν. Είναι πάντως ν' απορείς με τον Φετφατζίδη και το πόσο ο ίδιος αδικεί τον εαυτό του, το πόσο «αυτοκαταστροφικός» μπορεί να γίνει για την καριέρα του. Ο ίδιος πρέπει πρώτα απ' όλα να συνειδητοποιήσει ότι χρειάζεται να καταβάλει μεγαλύτερη προσπάθεια, ώστε να έχει διάρκεια στο παιχνίδι του. Καλά εικοσάλεπτα ή καλά ημίχρονο (ανά δύο ή τρία παιχνίδια) δεν αρκούν για να παίξει κάποιος στον Ολυμπιακό.


Πολύ ωραίο ήταν επίσης και το γκολ που σημείωσε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, δείγμα της ποδοσφαιρικής ευφυΐας του Αργεντινού μέσου. Εκπληκτική ντρίπλα και άψογο πλασέ για να πάει η μπάλα στα δίχτυα.

Εξαιρετικά όμως ήταν και τα δύο τέρματα που πέτυχε ο Πανθρακικός. Ο Τζάννης ήταν εντυπωσιακός στο 2-1 και αφού ντρίπλαρε δύο φορές τον Σιόβα μέσα στην περιοχή, έστειλε με άπιαστο διαγώνιο σουτ τη μπάλα στα δίχτυα. Ήταν επίσης εντυπωσιακό και το γκολ που πέτυχε ο Λουσέρο, με το οποίο είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Πανθρακικός. Αυτό λοιπόν θέλει να βλέπει ο κόσμος που πάει σε οποιοδήποτε γήπεδο. Ωραία γκολ ή τουλάχιστον ένα καλό εικοσάλεπτο – ημίωρο από την ομάδα του όπως για παράδειγμα τα δύο πρώτα δεκάλεπτα των ημιχρόνων που έκανε ο Ολυμπιακός στο «Καραϊσκάκη».

Σε ότι αφορά τώρα το τελικό 6-2 οι «ερυθρόλευκοι» εξασφάλισαν την πρόκριση στον τελικό και πλέον περιμένουν τον αντίπαλο τους. Ωστόσο χρειάστηκε να γίνει «έκρηξη» του Μίτσελ στα αποδυτήρια στη διάρκεια του ημιχρόνου, για να συνέλθουν οι πρωταθλητές. Γιατί από το 2-0 του πρώτου δεκαλέπτου ο Ολυμπιακός ισοφαρίστηκε από τον καλό (στο πρώτο μέρος) Πανθρακικό και οι πειραιώτες ισορρόπησαν σε…τεντωμένοι σχοινί, αλλά ευτυχώς γι' αυτούς όχι για πολύ.

ΠΗΓΗ: sentragoal.gr