Facebook Pixel Απόλυτος κόκκινος δυνάστης!
Άλλα Σπορ
| 2013-04-20 20:29:00

Απόλυτος κόκκινος δυνάστης!

Απόλυτος κόκκινος δυνάστης!

Η θριαμβευτική χρονιά του Ολυμπιακού στο βόλεϊ ολοκληρώθηκε απόψε στο Βραχάτι, με τους ερυθρόλευκους να νικούν με 3-0 σετ τον Παμβοχαϊκό κάνοντας το 3-1 στους τελικούς της Volleyleague, κατακτώντας πρωτάθλημα και τρεμπλ!!

Αυτός ήταν ο 26ος τίτλος του Ολυμπιακού σε μια ονειρική χρονιά, καθώς κατέκτησαν Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Λιγκ Καπ!

Ο Παμβοχαϊκός στην αρχή κατάφερε να ακολουθήσει τον ρυθμό του Ολυμπιακού αλλά όταν οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν στροφές τότε όλα τελείωσαν! Με πολύ καλό μπλοκ, με σωστές επιλογές στην επίθεση και σωστή διαχείριση, οι παίκτες του Δημήτρη Καζάζη κατάφεραν να κάνουν ένα σερί 9-0 και μετά να κατακτήσουν σχετικά εύκολα το πρώτο σετ με 25-17, έχοντας τους Κοκκινάκη και Γιορντάνοφ πρωταγωνιστές.

Με τον ίδιο αέρα που τελείωσε το πρώτο σετ, με τον ίδιο ξεκίνησε ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη του Παμβοχαϊκού και βρέθηκαν μπροστά στο σκορ σχεδόν σε όλη την διάρκεια του δεύτερου σετ. Μέχρι που οι παίκτες του Ζαλμά βελτίωσαν την υποδοχή τους και το μπλοκ και πήραν κεφάλι 21-20. Όμως υπολόγισαν χωρίς τους ξενοδόχους Γιορντάνοφ, Χριστοφιδέλη και Σμαραγδή που πήραν στις πλάτες τους τον Ολυμπιακό και τελικά έκαναν το 2-0 στα σετ, κερδίζοντας το δεύτερο με 25-23.

Ο Παμβοχαϊκος τα έδωσε όλα στο δεύτερο σετ και δεν είχε ψυχολογία να αντιδράσει στο τρίτο. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος σε όλους τους τομείς και δεν συνάντησαν καμία δυσκολία να πάρει το τρίτο σετ και να στεφθεί πρωταθλητής για 26η φορά στην ιστορία του.

Τα σετ: 17-25, 23-25, 14-25

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags