Facebook Pixel Με υπογραφή Αλαφούζου!
| 2013-04-23 18:26:00

Με υπογραφή Αλαφούζου!

Με υπογραφή Αλαφούζου!

Από την στιγμή που η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» απέτυχε και κατάφερε να συγκεντρώσει μόλις κάτι παραπάνω από 1εκ που προερχόταν από τον απλό κόσμο της ομάδας, μοναδική λύση για να επιβιώσει το «τριφύλλι» ήταν οι όποιες ενέργειες του Γιάννη Αλαφούζου.

Τόσο με τις προσωπικές του εγγυήσεις, και την προείσπραξη εσόδων όσο και με χρήματα που έβαλε από την τσέπη του, όπως εκείνα για να σταλεί ολοκληρωμένος φάκελος με τους διακανονισμούς στην ΟΥΕΦΑ για το έλεγχο του Μαρτίου.

Οι μέτοχοι Βγενόπουλος, Πατέρας, Πολέμης φαίνεται πως δεν είναι διατεθειμένοι να βάλουν χρήματα στην ΑΜΚ, ισχυροί «σύμμαχοι» παρά τα όσα γράφονται και λέγονται δεν έχουν εμφανιστεί ακόμη και μοιραία το... μπαλάκι βρίσκεται στην πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ όλο αυτό το διάστημα είχε έτοιμο το πλάνο διάσωσης, υπολογίζοντας αυτό που έδειχνε η εικόνα του «τριφυλλιού» μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ότι δεν θα καταφέρει να βγει στην Ευρώπη, άρα δεν θα έχει και τα έσοδα από την ΟΥΕΦΑ που έδωσαν τόσες ανάσες κατά την διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags