Facebook Pixel Την Πέμπτη η απόφαση για την ΑΕΚ
| 2013-04-23 20:38:00

Την Πέμπτη η απόφαση για την ΑΕΚ

Την Πέμπτη η απόφαση για την ΑΕΚ

Την Τετάρτη εκδικάζεται από την δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ η έφεση που έχει καταθέσει η ΑΕΚ, μετά την πρωτόδικη απόφαση της Λίγκας αναφορικά με τα όσα έγιναν στο ματς με τον Πανθρακικό και την τιμωρία που επιβλήθηκε στην «Ένωση».

Ο αθλητικός δικαστής είχε τιμωρήσει πρωτόδικα τους «κιτρινόμαυρους» με μηδενισμό, αφαίρεση τριών βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα, δύο από το επόμενο και χρηματικό πρόστιμο 4.000 ευρώ. Στην ΑΕΚ είχαν αποφασίσει από την πρώτη στιγμή πως θα κυνηγήσουν την υπόθεση και στο εφέσεων, καθώς θεωρούν πως κακώς ο Σταύρος Τριτσώνης αποφάσισε την οριστική διακοπή του αγώνα και υπήρχαν όλες οι προϋποθέσεις ώστε να παιχτούν τα τελευταία λεπτά.

Έτσι λοιπόν κατέθεσαν άμεσα την έφεση και μια μέρα μετά την εκδίκαση της υπόθεσης, δηλαδή την Πέμπτη, θα γίνει γνωστή η απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ και το αν τελικά θα δικαιωθεί η ΑΕΚ. Πάντως το νομικό επιτελείο της ομάδας θεωρεί ότι τα στοιχεία που έχει στα χέρια του δεν χωρούν αμφισβήτησης και υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες δικαίωσης της «Ένωσης» σε αυτή την υπόθεση, τονίζοντας παράλληλα πως οι υπόλοιπες κινήσεις (σ. σ. η καταγγελία του Άρη για τον τρόπο υπαγωγής του στο άρθρο 99) δεν θα επηρεαστούν από την κατάληξη που θα έχει το θέμα της τιμωρίας και θα συνεχιστούν κανονικά.

Πηγή: aek365.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags