Facebook Pixel "Είναι προσωπικές απόψεις του κ. Αλαφούζου"
| 2013-04-25 16:17:00

"Είναι προσωπικές απόψεις του κ. Αλαφούζου"

"Είναι προσωπικές απόψεις του κ. Αλαφούζου"

Ο Παναθηναϊκός απολογήθηκε στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για τα τιτιβίσματα του Αλαφούζου για ΚΕΔ, Σαρρή, παράγκα και ΑΕΚ!

Ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας είχε ασκήσει πειθαρχική δίωξη στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο, για τις δηλώσεις του για την διαιτησία μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά και για τα όσα είπε για την υπόθεση της ΑΕΚ.

Το πρώτο τιτίβισμα έγραφε : «Συγχαρητήρια σε όλους στην ομάδα. Θεωρώ ότι έχουμε κερδίσει. Ηθικά είμαστε νικητές. Ελπίζω και πιστεύω ότι θα βελτιωθεί το ελληνικό πρωτάθλημα σε όλους τους τομείς. Θα βγουν στην επιφάνεια τεράστια σκάνδαλα και πιστεύω ότι θα ξετυλιχθεί σύντομα το κουβάρι. Για τη διαιτησία είναι ωραίο να κάνουμε σχόλια, αλλά απαγορεύεται. Πιστεύω όμως ότι εντός του επόμενου διαστήματος θα ασκηθούν διώξεις σε ανώτατα στελέχη, για τα σκάνδαλα με τους «πίνακες διαιτησίας», ενώ για την ΑΕΚ είχε σημειώσει: «Αν υποβιβαστεί η κατακρεουργημένη από τη διαιτησία ΑΕΚ, θα έχει συντελεστεί ένα τεράστιο έγκλημα και η παράγκα θα είναι πάλι ο νικητής».

Ο δικηγόρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ιωάννης Κάρμης έδωσε το παρών στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ και την απολογία του τριφυλλιού.

Διαβάστε τι ειπώθηκε στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags