Facebook Pixel Δράση, θέαμα και μεγάλα ματς στον OTE TV!
Life
| 2013-04-26 13:59:00

Δράση, θέαμα και μεγάλα ματς στον OTE TV!

Δράση, θέαμα και μεγάλα ματς στον OTE TV!

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ, Πανθρακικός-Ολυμπιακός, Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρεάλ Μαδρίτης, Τορίνο-Γιουβέντους & Play-off ΝΒΑ, αποκλειστικά, ζωντανά και σε High Definition στα αθλητικά κανάλια του ΟΤΕ TV...
 

- Επίσης: Αθλέτικ Μπιλμπάο-Μπαρτσελόνα, Λεβερκούζεν-Βέρντερ, Μίλαν-Κατάνια, El clasico ACB Real Madrid-Barcelona, Final 4 ABA League & τένις ATP 500 Barcelona

Οι επαναληπτικοί ημιτελικοί αγώνες Κυπέλλου Ελλάδας, σπουδαία ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά ντέρμπι, ο πρώτος γύρος των play-off του NBA αποκλειστικά, ζωντανά & σε υψηλή ευκρίνεια, οι κορυφαίες μονομαχίες από την Football League, το el clasico της ACB Liga Endesa, Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα, καθώς και η τελική φάση του τουνρουά τένις ATP 500 Barcelona, κλέβουν την παράσταση αυτή την εβδομάδα στα κανάλια OTE Sport του OTE TV.

Από την Παρασκευή 26 Απριλίου έως και την M. Παρασκευή 3 Μαΐου, στα αθλητικά κανάλια OTE Sport του OTE TV, θα προβληθούν περισσότερες από 50 live αναμετρήσεις, οι περισσότερες σε υψηλή ευκρίνεια, από τα πρωταθλήματα Ιταλίας και Ισπανίας, τις Bundesliga 1 & 2, το ΝΒΑ & το ACB, καθώς και τα ντέρμπι της Football League, Καλλιθέα-Απόλλων Σμύρνης και Νίκη Βόλου-Ολυμπιακός Βόλου. επίσης, οι συνδρομητές του OTE TV θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν μέσα από τις πιο έγκυρες αθλητικές εκπομπές.

Το πρόγραμμα των επαναληπτικών ημιτελικών αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας:

Σάββατο 27 Απριλίου
20.00 Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ OTE Sport3

Κυριακή 28 Απριλίου
20.00 Πανθρακικός-Ολυμπιακός OTE Sport3

Στο ποδόσφαιρο, για την 33η αγωνιστική της La Liga, ξεχωρίζει το ντέρμπι της ισπανικής πρωτεύουσας Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρεάλ Μαδρίτης, πρόβα τζενεράλε για τις δυο αντιπάλους εν’ όψει του τελικού κυπέλλου στο «Μπερναμπέου» στις 17 Μαΐου, που θα προβληθεί αποκλειστικά στον OTE TV. Ακόμη, εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα παιχνίδια, Αθλέτικ Μπιλμπάο-Μπαρτσελόνα, Μάλαγα-Χετάφε, Βαγιαδολίδ-Σεβίλη, Σοσιεδάδ-Βαλένθια και Μπέτις-Ντεπορτίβο.

Στην Ιταλία, από τα παιχνίδια της Serie A, την παράσταση κλέβει το σπουδαίο ντέρμπι της 34ης αγωνιστικής, Τορίνο-Γιουβέντους. Ακόμη, εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα παιχνίδια, Μίλαν-Κατάνια, Παλέρμο-Ιντερ, Ρόμα-Σιένα και Ατλάντα-Μπολόνια.

Στη Γερμανία, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Bundesliga, η πρωταθλήτρια Μπάγερν αντιμετωπίζει τη Φράιμπουργκ εντός έδρας, ενώ σπουδαίο βαθμολογικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα παιχνίδια: Λεβερκούζεν-Βέρντερ, Φορτούνα Ντίσελντορφ-Ντόρτμουντ, Σάλκε-Αμβούργο & Βόλφσμπουργκ-Γκλάντμπαχ.

Στο μπάσκετ, για το NBA, ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις για τον πρώτο γύρο των Play-off, το Σάββατο 27 Απριλίου Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Ντένβερ Νάγκετς, (05.30, OTE Sport2HD) και Μέμφις Γκρίζλις-Λος Αντζελες Κλίπερς (23.30, OTE Sport2HD), ενώ την Κυριακή 28 Απριλίου, Μπόστον Σέλτικς-Νιού Γιόρκ Νίκς (20.00 OTE Sport2HD) και Μιλγουόκι Μπάκς-Μαϊμι Χίτ (23.30 OTE Sport2HD).

Για την 31η αγωνιστική της ACB Liga Endesa Ισπανίας, κυριαρχεί τo el clasico Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα την Κυριακή 28 Απριλίου (13.00, OTE Sport4).

Επιπλέον, στο πλαίσιο της Football League, τη Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου, οι συνδρομητές του OTE TV θα έχουν διπλό αγωνιστικό ραντεβού με την 37η αγωνιστική, καθώς θα παρακολουθήσουν τα ντέρμπι Εργοτέλης-Ολυμπιακός Βόλου (16.30, OTE Sport3), Θρασύβουλος-Παναχαϊκή (19.00, OTE Sport3).


ΜΕΣΟΤΙΤΛΟΣ
Σαββατοκύριακο δράσης στο Action 24

Σαββατοκύριακο δράσης στο Action 24. Το Σάββατο (27/4) αρχή στις 16.00 με τον αγώνα Τσερνομόρετς-Ιλίτσιβετς, για το πρωτάθλημα Ουκρανίας.

Στις 19.45 η Αϊντχόφεν υποδέχεται την Γκρόνιγκεν και στις 21.45 ο πρωτοπόρος του Ολλανδικού πρωταθλήματος, Αγιαξ, αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπρέντα.

Την Κυριακή στις 15.30 η Κλαμπ Μπριζ υποδέχεται την Αντερλεχτ, για τα πλεϊ οφ του Βελγίου και στις 19.00 η Στάνταρ Λιέγης θα αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Στις 21.00 θα μεταδοθεί ο αγώνας Φέγενορντ-Χέρακλες (σε μαγνητοσκόπηση) για το πρωτάθλημα Ολλανδίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags