Facebook Pixel Ο Δώνης ήταν μόνο η αρχή
| 2013-04-30 11:11:00

Ο Δώνης ήταν μόνο η αρχή

Ο Δώνης ήταν μόνο η αρχή

Η πόρτα της εξόδου άνοιξε για τον Έλληνα τεχνικό, αλλά θα υπάρξει και συνέχεια αποχωρήσεων από τον ΠΑΟΚ. Για κάποιους ποδοσφαιριστές, η πλάστιγγα έχει γείρει ...αρνητικά.
 

Ο Ζέρμαν Τσιστιακόφ ήταν ο πρώτος άνθρωπος που εισέπραξε την έντονη δυσαρέσκεια του Ιβάν Σαββίδη για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Τα πρώτα απόνερα... παρέσυραν τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος απομακρύνθηκε από τον πάγκο.

Ο 43χρονος τεχνικός, όμως, φεύγοντας, δεν έκλεισε... καλά την πόρτα. Και αυτό διότι ο Ιβάν Σαββίδης ετοιμάζεται να δείξει τον ίδιο δρόμο σε αρκετούς εντός ΠΑΟΚ. Ο Σαββίδης απογοητεύτηκε από την εικόνα της ομάδας στον αγωνιστικό χώροκαι δεν θεωρεί υπεύθυνο μόνο τον Γιώργο Δώνη. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Σαββίδης έχει προειδοποιήσει τους παίκτες.

Τόσο δημόσια, όσο και στις επισκέψεις του στα αποδυτήρια, ο Σαββίδης έχει στείλει το μήνυμά του. «Είναι στο χέρι σας να παραμείνετε στον ΠΑΟΚ της νέας εποχής» είχε πει σε μια αποστρφή του λόγου του στη χριστουγεννιάτικη γιορτή. Ο Ζέρμαν Τσιστιακόφ, άλλωστε, εκφράζει και τη νοοτροπία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. «Θα έχουν όλες τις ανέσεις από εμάς, και με τη σειρά μας εμείς απαιτούμε να δίνουν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο» είναι η νοοτροπία του συμβούλου στρατηγικού σχεδιασμού.

Πριν από λίγες ημέρες ο Ιβάν Σαββίδης, μετά το τέλος του αγώνα με τα Γιάννενα, είπε στους παίκτες ότι δεν είναι ευχαριστημένος από την απόδοσή τους και ότι με αυτή την εικόνα η διάκριση δεν θα έρθει. Δυστυχώς για εκείνον και για τον ΠΑΟΚ, δικαιώθηκε πικρά. Χθες στην ανακοίνωση της γνωστοποίησης της απομάκρυνσης του Γιώργου Δώνη υπάρχει αναφορά στους παίκτες:

«Η ομάδα αδίκησε τον εαυτό της και έδωσε το δικαίωμα να αμφισβητηθεί η ποιότητα και ο χαρακτήρας της. Υπάρχει όμως ακόμη ένας σοβαρός στόχος, η εξασφάλιση μέσω των πλέι οφ της θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και είμαστε πεπεισμένοι ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν την ποιότητα για να τον πετύχουν».

Ουσιαστικά, τους πετάει το μπαλάκι. Για κάποιους, η πλάστιγγα έχει γείρει... αρνητικά.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags