Facebook Pixel "Ο Ολυμπιακός πήρε τον νέο Τουρέ"!
| 2013-05-02 13:30:00

"Ο Ολυμπιακός πήρε τον νέο Τουρέ"!

"Ο Ολυμπιακός πήρε τον νέο Τουρέ"!

Ποιο νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού μπορεί να μας θυμίσει τον άσο της Μάντσεστερ Σίτι και για ποιους λόγους; Η απάντηση στη συνέντευξη του sportdog! 

Ο Αντώνης Μανίκας μίλησε στον sportdog για τον Αντρέα Σάμαρη και τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό

"Είναι παίκτης με μεγάλες προοπτικές και πολλά προσόντα. Είναι λογικό, βέβαια, ένας νέος παίκτης, σε μία μεγάλη ομάδα που ίσως έχει πολλές επιλογές στη θέση του, να χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Αλλά σιγά-σιγά θα βρει τον ρυθμό του. Είναι διαφορετικά τα δεδομένα στον Πανιώνιο και διαφορετικά αυτά που θα του ζητήσουν στον Ολυμπιακό. Αλλά πιστεύω ότι έχει τα φόντα και τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά να ξεχωρίσει στον Ολυμπιακό", σχολίασε αρχικά μέσω του σκύλου ο τεχνικός διευθυντής του Πανιωνίου και συμπλήρωσε:

"Για ψηλός έχει εξαιρετική τεχνική, έχει καλά μπασίματα και καλά χτυπήματα της μπάλας. Κινείται μέσα στην περιοχή και μπορεί να σκοράρει κιόλας".

Θυμίζει το στιλ του Τουρέ, δηλαδή;

"Ναι, σε αυτό το στιλ. Είναι ένα "οχτάρι" που πατάει περιοχή. Νομίζω, δηλαδή, η θέση του είναι δεύτερο αμυντικό χαφ, ούτε "εξάρι" ούτε "δεκάρι". Μάλιστα, έχασε πολύτιμο χρόνο στην καριέρα του, αγωνιζόμενος σε λάθος θέση στον Πανιώνιο. Εφόσον καταλάβει τα πρακτικά στοιχεία της θέσης, θα έχει μεγάλη καριέρα".

Μπορεί μέσω του Ολυμπιακού να τον δούμε στην εθνική ή σε ομάδα του εξωτερικού;

"Βέβαια. Σαν μικρός ποδοσφαιριστής που το σκάουτιγνκ του Πανιωνίου τον βρήκε στην Παναχαϊκή και τον πήρε από εκεί, είχε μεγάλη άνοδο. Και, πιστεύω, ότι έχει τα περιθώρια να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο και να κάνει μεγαλύτερα βήματα στην καριέρα του".

Τέλος, θα ήθελα να κάνετε ένα σχόλιο για τον Πανιώνιο. Πώς περιμένετε την επόμενη χρονιά;

"Η επόμενη χρονιά θα είναι δυσκολότερη. Και φέτος ήταν δύσκολα, αλλά φέτος έπεφταν δύο ομάδες και όχι τρεις. Θα χρειαστούμε πολλή δουλειά και καλή οργάνωση".

Επιμέλεια: Γιώργος Κτενάς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags