Facebook Pixel The domino effect
| 2013-05-03 23:18:00

The domino effect

The domino effect

Ο Ball Boy Λευτέρης Ντανοβασίλης γράφει για το… φαινόμενο ντόμινο του καλοκαιριού με τις αλλαγές προπονητών και δίνει τις πιθανότητες.

Μία αλλαγή φέρνει μία άλλη και εκείνη με τη σειρά της μία άλλη. Από τις 5 πρώτες στη βαθμολογία (αυτή τη στιγμή) των 5 πιο σημαντικών πρωταθλημάτων στην Ευρώπη (25 ομάδες συνολικά) 12 προπονητές είναι «σίγουροι» για την επόμενη σεζόν, ποσοστό λίγο μικρότερο από το 50%.

Πολλές από τις αλλαγές που θα γίνουν είναι μέρος μιας… αλυσιδωτής αντίδρασης. Αν ο Μουρίνιο αφήσει την Ρεάλ, οι Μαδριλένοι θα στραφούν στον Αντσελότι, αναγκάζοντας την Παρί να βγει στο ψάξιμο. Στην κορυφή της λίστας της Ρόμα βρίσκονται οι Αλέγκρι και Ματσάρι, όμως αν ο πρώτος τελικά απολυθεί από την Μίλαν, τότε οι Ρωμαίοι θα τον προτιμήσουν, αφήνοντας τον δεύτερο για τους ροσονέρι κ.ο.κ. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει ήδη υπογράψει στην Μπάγερν, «βγάζοντας» τον Χάινκες στην αγορά και το… domino effect, που όμοιό του δεν έχουμε δει ξανά σε κορυφαίο επίπεδο αναμένεται να κρατήσει αμείωτο το τεράστιο ενδιαφέρον.

Διαβάστε το υπόλοιπο σχόλιο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags