Εγώ θα δώσω μια συμβουλή, αν μου επιτρέπετε. Με το μαλακό το αρνί και το κοκορέτσι. Λάου – λάου μην πέσει βαρύ. Αν, δηλαδή, φας του σκασμού, μετά γλαρώνεις και θες ύπνο. Κι άντε ύστερα να ξυπνήσεις, αφού όσο να’ ναι θα’ χει πέσει και κανένα κρασάκι στο μεταξύ.
Και πρέπει σήμερα να είμαστε συνετοί, επειδή υπάρχουν μέσα σ’ όλα και ματσάρες. Αργία είναι, άλλωστε, ο κόσμος όλος γλεντάει και ξεκουράζεται, άρα η καλύτερή του και του ποδοσφαιρόφιλου με τέτοιο αγωνιστικό πρόγραμμα.
Το ντέρμπι των ντέρμπι
Από πού να αρχίσεις και πού να τελειώσεις, λοιπόν; Το βράδυ έχει το Μπόκα – Ρίβερ. Από τα κορυφαία ντέρμπι του κόσμου.
Ατμόσφαιρα φοβερή, μπάλα αλανιάρικη, ματσάρα. Να παρακαλάς να μην τελειώσει κάθε φορά.
Και στο νησί
Νωρίτερα, όμως, είναι και το Μάντσεστερ Γ. – Τσέλσι. Η ομάδα του σερ δεν καίγεται βαθμολογικά, αλλά η Τσέλσι φλέγεται.
Σε τόσους τελικούς
Και δεν είναι μόνο αυτό. Τα τελευταία πέντε χρόνια η Μάντσεστερ έχει πάρει ένα τσαμπιονς λιγκ κι έχει φτάσει σε δυο τελικούς ακόμα, ενώ η Τσέλσι έχει σηκώσει μια φορά την κούπα τσάμπιονς λιγκ κι έχει πάει άλλη μια σε τελικό. Είναι δυνατόν, λοιπόν, να μην κάτσεις να δεις ένα μεταξύ τους παιχνίδι;
Και καμπιονάτο
Υπάρχει, όμως, μέσα στην μέρα και το Λίβερπουλ – Έβερτον, αλλά και το Νάπολι – Ίντερ για το καμπιονάτο. Και γενικά όλα μια χαρά, που λέμε.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο