Ο Δημήτρης Μελισσανίδης επιστρέφει πιθανότατα σήμερα στην Αθήνα από τις ολιγοήμερες διακοπές του λόγω της γιορτής του Πάσχα και θα συνεχίσει το έργο του για την αναγέννηση της Ενωσης. Το σχέδιό του βρίσκεται στην τελική ευθεία και ουσιαστικά περιμένει τη γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ στις 14 Μαΐου προκειμένου να πάρει στα χέρια του τον πλήρη έλεγχο του σωματείου.

Ο «τίγρης», πάντως, δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια και συνέχισε τις επαφές του με τους άμεσους συνεργάτες του. Επικοινώνησε εκ νέου με τους επιχειρηματίες, οι οποίοι του έχουν απαντήσει θετικά στην πρόταση για την άμεση οικονομική βοήθεια που αφορά την κατασκευή του νέου γηπέδου και συνεχίζει να τους κρατάει "ζεστούς". Εχει προχωρήσει ταχύτατα στη στελέχωση του σχήματος που θα ηγηθεί της νέας διοίκησης της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και ουσιαστικά περιμένει τη 14η Μαΐου προκειμένου να μάθει και ο ίδιος την απόφαση των νυν μετόχων.

Ο ίδιος δηλώνει «φτιαγμένος» με τις έως τώρα εξελίξεις και ελπίζει ότι μέσα στο επόμενο 10ήμερο το τελικό του πλάνο θα πάρει σάρκα και οστά. Σύμφωνα, μάλιστα, με το περιβάλλον του θεωρεί πως οι κινήσεις που έχουν γίνει έως σήμερα έχουν στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Απαντες έχουν σταθεί στο πλευρό του, ενώ και οι ποδοσφαιριστές βλέπουν με θετικό μάτι την παραμονή τους στην ομάδα και περιμένουν με τη σειρά τους να μιλήσουν με τη νέα διοίκηση, κάτω από διαφορετικό πρίσμα.

Παραμένει ασαφής η θέση των Supporters

Η ημέρα της κρίσης για το μέλλον της ΑΕΚ πλησιάζει, κανένας από τους νυν μετόχους της ΠΑΕ δεν έχει πάρει επίσημη θέση και προς το παρόν ουδείς γνωρίζει αν η Ενωση θα αγωνιστεί τελικά στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής ή στο πρωτάθλημα της νέας Γ' Εθνικής. Οι Supporters συνεχίζουν να παραμένουν άφαντοι και να μην έχουν πάρει θέση ως μεγαλομέτοχοι για την επόμενη μέρα της ομάδας. Οι ενδείξεις κάνουν λόγο για απόλυτη στήριξη του εγχειρήματος Μελισσανίδη και υποστηρίζεται μάλιστα η λύση της Γ' Εθνικής. Πρόκειται, όμως, για φημολογία και όχι για επίσημη τοποθέτηση κάποιου από τους μετόχους της εταιρείας.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Supporters θα παρουσιαστούν στη ΓΣ της 14ης Μαΐου και τονίζουν ότι θα καταθέσουν συγκεκριμένες θέσεις για την επόμενη μέρα της ομάδας. Ολα συνηγηρούν πως η λέξη "πτώχευση" θα ειπωθεί από τους μετόχους και πως η ομάδα θα κάνει μία νέα αρχή από την ερασιτεχνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Τέλος Μαΐου ή αρχές Ιουνίου

Σταδιακά αλλάζει σελίδα η ΑΕΚ, με την Ερασιτεχνική να ετοιμάζεται για αλλαγές. Προτεραιότητα είναι η οριστικοποίηση της εκλογικής διαδικασίας, μία απόφαση που αναμένεται να παρθεί την προσεχή Πέμπτη 9 Μαΐου, οπότε και έχει οριστεί διοικητικό συμβούλιο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα μέλη της «μάνας» ΑΕΚ θα κληθούν να ψηφίσουν είτε την Κυριακή 26 Μαΐου είτε την Κυριακή 2 Ιουνίου. Ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος είναι ο άνθρωπος που θα ηγηθεί της νέας αυτής προσπάθειας και θα στηρίξει τον Δημήτρη Μελισσανίδη στην κατασκευή του νέου γηπέδου.

Πηγή: Goal