Facebook Pixel «Ευχαριστώ τον Θεό που διάλεξα Ολυμπιακό»
Μπάσκετ
| 2013-05-08 17:43:00

«Ευχαριστώ τον Θεό που διάλεξα Ολυμπιακό»

«Ευχαριστώ τον Θεό που διάλεξα Ολυμπιακό»

Μέσω του προσωπικού του blog στο euroleague.net ο Τζος Πάουελ γράφει για το πως βιώνει τις μέρες λίγο πριν τον μεγάλο ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Αναλυτικά:

«H προετοιμασία για το παιχνίδι είναι το κλειδί και όλο αυτό τον καιρό κάνουμε έντονες προπονήσεις. Δουλεύουμε πολύ σκληρά, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Κάθε μέρα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια ώστε να είμαστε καλύτεροι. Στον ημιτελικό θα βρούμε μπροστά μας την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την περασμένη χρονιά δεν είχα δει τον τελικό, ωστόσο έχω ακούσει πολλά.

Αυτό που θέλω είναι να ξέρω πως δίνω όλη μου τη δύναμη στην προετοιμασία κι ότι θα κάνω καλή εμφάνιση. Αισθανόμαστε καλά, είμαστε συγκεντρωμένοι και ενθουσιασμένοι.

Οι φίλαθλοί μας έιναι ενθουσιασμένοι που θα βρεθούμε στο Final Four. Νιώθεις την αγάπη τους, την ενέργειά του κι όλοι είναι χαρούμενοι.

Ξέρω ότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι καλή ομάδα, έχουν πολλούς καλούς παίκτες και η ομάδα αυτή μπορεί να σκοράρει με πολλούς τρόπους, με πολλά διαφορετικά plays.

Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα είναι πραγματική μάχη και θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Πρέπει να είμαστε σίγουροι πως θα είμαστε έτοιμοι. Σε τέτοιες καταστάσεις κάθε κατοχή μετράει. Πρέπει να παίξεις καλά και να είσαι συγκεντρωμένος τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα. Ποτέ δεν τα παρατάμε ως ομάδα. Πρέπει να αρχίσουμε καλά στο παιχνίδι και να τελειώσουμε με τον ίδιο τρόπο. Δεν πρέπει να μπούμε άσχημα και μετά να... τρέχουμε.

Επίσης είναι το πρώτο Final Four του Γιώργου Μπαρτζώκα, είμαι σίγουρος πως είναι ενθουσιασμένος και συγκεντρωμένος σε αυτό που έχουμε να κάνουμε. Το να φτάσεις στους "4" είναι μεγάλο κατόρθωμα, αλλά δεν θέλουμε να σταματήσουμε εδώ. Ο στόχος είναι το τρόπαιο!

Θα έχουμε αρκετούς φιλάθλους στο γήπεδο κι ελπίζω να είναι οι περισσότεροι. Είναι πάντα όμορφο να σε βλέπεις ότι σε αγαπάνε και σε στηρίζουν. Αυτό θα μας δώσει έξτρα κίνητρο, ώστε να βγάλουμε στο παρκέ τον καλύτερο εαυτό μας.

Για μένα είναι ευλογία να είμαι μέρος αυτής της ομάδας και να παίξω στο Final Four. Ευχαριστώ τον Θεό κάθε μέρα που έκανα τη σωστή επιλογή και επέλεξα την σωστή ομάδα. Ειλικρινά εκτιμώ αυτή την ευκαιρία. Θα βγούμε εκεί έξω και θα παλέψουμε με την καρδιά μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags