Facebook Pixel Όταν ο ΠΑΟΚ (ξανα)ήθελε τον Σικαμπάλα...
| 2013-05-08 17:58:00

Όταν ο ΠΑΟΚ (ξανα)ήθελε τον Σικαμπάλα...

Όταν ο ΠΑΟΚ (ξανα)ήθελε τον Σικαμπάλα...

Με σημερινές δηλώσεις του ο μάνατζερ του Σικαμπάλα, θύμισε και πάλι ότι ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να τον προσεγγίσει αρκετά χρόνια μετά την αποχώρησή του.

Ο Αχμέτ Σουϊλάνι είπε στον sentra fm: «Τον περασμένο χειμώνα μιλήσαμε με ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Όμως, οι διαπραγματεύσεις σταμάτησαν έναν μήνα αφότου είχαν ξεκινήσει. Δεν μας έγινε κάποια συγκεκριμένη πρόταση».

Ο συγκεκριμένος μάνατζερ εννοεί –προφανώς- την προσπάθεια που έκανε ο πρώην τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ Παντελής Κωνσταντινίδης.

Ο «σβούρας» πίστευε πριν ενάμισι χρόνο όταν η ΠΑΕ είχε το οικονομικό πάνω απ’ όλα, ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να αποκτήσει τον σπουδαίο Αιγύπτιο και μετά από ένα – δύο χρόνια να τον παραχωρούσε σε οποιαδήποτε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα με πολλά περισσότερα χρήματα από αυτά που δαπανούσε για να τον πάρει.

Τότε λοιπόν ο Κωνσταντινίδης ξεκίνησε μία προσπάθεια, η οποία κορυφώθηκε με ταξίδι που έκανε ο ίδιος στο Κάιρο. Τότε μάλιστα ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ είχε μαζί του -για να τον βοηθήσει με την γλώσσα- τον πρώην φροντιστή της ομάδας τον Γιασέρ.

Αυτή η προσπάθεια δεν είχε ευτυχή κατάληξη και διακόπηκε απότομα…

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags