Facebook Pixel Τι έγινε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού;
Ποδόσφαιρο
| 2013-05-11 12:30:00

Τι έγινε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού;

Τι έγινε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού;

Ποιος ανησυχούσε για το πάθος και την όρεξη των ερυθρολεύκων λίγο πριν τον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης; Ο σκύλος έχει το ρεπορτάζ από το Ρέντη! 

Λίγες ώρες πριν από τον τελικό του Κυπέλλου, Ολυμπιακός και Αστέρας Τρίπολης προετοιμάζονται πυρετωδώς για ένα παιχνίδι που θα δώσει κούπα σε μία από τις δύο ομάδες.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ...ανησυχεί, λοιπόν, για την κατάσταση των "ερυθρόλευκων", αφού εδώ που τα λέμε και στη διάρκεια της σεζόν δεν είδε και καμία σπουδαία μπάλα ο άνθρωπος από την ομάδα. Μία ομάδα, που υπενθυμίζει ο σκύλος, όλα δουλεύουν ρολόι και οι παίκτες είναι οι πλέον καλοπληρωμένοι στο πρωτάθλημα. Και παίρνουν τα χρήματα στην ώρα τους... 

Γι΄ αυτό και όπως αποκαλύπτει η στήλη του σκύλου, "Sportdog Penalty", ο Μαρινάκης ρώτησε συνεργάτη του που ήταν στου Ρέντη αυτές τις ημέρες, πώς βλέπει τους παίκτες στις προπονήσεις. Η απάντηση που έλαβε; "Αυτή τη φορά ήταν όντως ...τούμπανο"! Αυτό άκουσε από τα χείλη του συνεργάτη του ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ενόψει του τελικού με τον Αστέρα Τρίπολης.

Λέτε τώρα που έλειπε από τις προπονήσεις των "ερυθρόλευκων" ο Μίτσελ, λόγω του προβλήματος με την υγεία του που τον ανάγκασε να μείνει για λίγες μέρες στο "Metropolitan", να έκανε καλύτερο πρόγραμμα ο βοηθός του, Βίκτορ Σάντσεθ; Θα δείξει... 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags