Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Χριστόπουλου:

Για τον αγώνα: «Φυσικά και είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια. Είχαμε μεγάλο διάστημα να παίξουμε επίσημο παιχνίδι και καταφέραμε να κάνουμε σπουδαία νίκη με έναν μεγάλο αντίπαλο. Κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο από το ξεκίνημα του παιχνιδιού. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα τέρματα, παρά την ισοφάριση από μια στιγμιαία αδράνεια. Είχαμε υπομονή και επιμονή να κυνηγήσουμε με σωστή σκέψη το παιχνίδι. Το πιο σημαντικό είναι ότι τα παιδιά πρόσφεραν ωραίο θέμα, που είναι στόχος μας. Ωστόσο είναι και μια νίκη που πρέπει να την ξεχάσουμε, εγώ ήδη από τώρα σκέφτομαι τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και όλοι πρέπει να σκεφτόμαστε αυτό το ματς».

Για το αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός για το στόχος της 3ης θέσης στα play-offs:> «Από ένα ματς δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα. Θα αλλάζουν οι ισορροπίες κάθε αγωνιστική. Σημαντική η νίκη σήμερα, αλλά τίποτα παραπάνω».

Για την επιστροφή του ΠΑΣ σε καλή κατάσταση, μετά από μεγάλη αποχή: «Αυτήν την προσπάθεια κάνουμε οι συνεργάτες μου και οι παίκτες. Έγινε εξαιρετική δουλειά και μετά από διακοπή και τέτοια εποχή παρουσιαστήκαμε στη γνώριμη κατάστασή μας. Και στα επόμενα ματς θα πρέπει να είμαστε όσο καλύτεροι μπορούμε».

Για το αν άλλαξε κάτι από την προηγούμενη εβδομάδα και αν έγινε ραντεβού με τον πρόεδρο: «Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να συγκεντρωθώ στα παιχνίδια, τα πράγματα έμειναν όπως τα είχα πει, είμαι εδώ και περιμένω τον πρόεδρο και πιστεύω να είναι έτοιμος να συναντηθούμε τις επόμενες μέρες».

Για το αν πιστεύει ότι οι άλλες ομάδες θα φανούν επηρεασμένες: «Κι εγώ έχω το ερώτημα αυτό, πως θα παρουσιαστούν οι άλλες ομάδες. Σπουδαίο ρόλο όμως θα παίξουν κι άλλα πράγματα, όπως οι παίκτες που θα έρθουν από τον πάγκο και πολλά άλλα».