Facebook Pixel Ανακοίνωση του Άρη για την ΑΜΚ
| 2013-05-16 16:30:00

Ανακοίνωση του Άρη για την ΑΜΚ

Ανακοίνωση του Άρη για την ΑΜΚ

Η διοίκηση του Αρη εξέδωσε ανακοίνωση, με αφορμή το θέμα της ΑΜΚ κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για "φαιδρότητες"...

Αναλυτικά:

Μετά τις φαιδρότητες που αναπαράγονται από ανεύθυνους επαγγελματίες της παραπληροφόρησης, με αποκλειστικό σκοπό την απαξίωση της ομάδας, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, προς αποκατάσταση της αλήθειας, είναι υποχρεωμένη να διευκρινίσει δημόσια ότι:
1. Η νομιμοποίηση της διοίκησης έχει ολοκληρωθεί στις τράπεζες με τις οποίες η ΠΑΕ συνεργάζεται

2. Η προσωρινή διοίκηση θα μπορούσε να ανοίξει οποιουδήποτε τύπου λογαριασμό επιθυμούσε, όμως όποιον λογαριασμό κι αν ανοίξει αυτός θα δεσμευτεί αυτόματα κατά 50% από την εφορία, καθώς για το συγκεκριμένο ΑΦΜ το Δημόσιο από τις 31/12/2012 έχει λάβει μέτρα διασφάλισης, γεγονός που γνωρίζουν άπαντες. Εκτός βέβαια και αν προχωρήσει σε άνοιγμα λογαριασμού σε άλλη χώρα, για να κάνει τα κέφια των άσχετων καλοθελητών.

3. Η δέσμευση του 50% δεν συνεπάγεται και την απώλεια των χρημάτων από τον επίδοξο επενδυτή, ο οποίος έχει τη δυνατότητα είτε προσερχόμενος στην εφορία να ρυθμίσει τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ προς το Δημόσιο είτε να αναμένει την υπαγωγή της ΠΑΕ στις διατάξεις του άρθρου 99. Στη συνέχεια η εταιρία και όχι ο ίδιος θα έχει την δυνατότητα να εισπράξει όλο το ποσό, καθώς θα υπάρξει αυτόματη αποδέσμευση του λογαριασμού.

4. Η νομιμοποίηση της ΑΜΚ από το Υπουργείο Ανάπτυξης γίνεται με τον έλεγχο των πιστοποιητικών (εξτρέ) κατάθεσης στους λογαριασμούς και όχι με τον έλεγχο της κατάληξης των χρημάτων .

5. Οποιος επιθυμεί να βάλει περισσότερα χρήματα από τα 5.000.000 ευρώ που περιλαμβάνονται στη συγκεκριμένη αύξηση, έχει την ευχέρεια να τα καταθέσει στους ίδιους λογαριασμούς. Τα χρήματα αυτά καταχωρούνται σε ειδικό λογαριασμό στην ΠΑΕ και παραμένουν τουλάχιστον για έναν χρόνο προς μετοχοποίηση στην επόμενη ΑΜΚ, την οποία, είμαστε σίγουροι, με ενθουσιασμό θα προκηρύξει μια έκτακτη νέα γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας.

6. Καμία καθυστέρηση δεν μπορεί να δικαιολογηθεί σε όποιον θέλει να συμμετάσχει στην ΑΜΚ, διότι όλες οι διαδικασίες ακολουθούνται όπως επιτάσσει ο νόμος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags