Αναλυτικά όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»:

Για τη χθεσινή αναμέτρηση και τη νίκη της ομάδας του:

 

«Θεωρώ πως κατά διαστήματα παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες που μπορούν ανά πάσα στιγμή να σου κάνουν ζημιά και γι? αυτό θα ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς χάσαμε αρκετές ευκαιρίες και πιστεύω πως αυτή η νίκη μας άξιζε. Ο ΠΑΟΚ μας δυσκόλεψε αλλά πιστεύω πως εμείς τον δυσκολέψαμε περισσότερο».

 

Για το αν μετά από αυτή τη νίκη μπαίνουν και αυτή στην μάχη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης:

 

«Έτσι όπως ήρθαν τα αποτελέσματα την πρώτη αγωνιστική, όλα ξεκινάνε από την αρχή. Ο ΠΑΟΚ έχει έναν βαθμό παραπάνω αλλά από εδώ και πέρα όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι τελικοί».

 

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί:

 

«Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να είναι το φαβορί παρά την ήττα του, πρέπει όμως αυτό να το αποδείξει μέσα στο γήπεδο γιατί όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι πολύ σημαντικά».

 

Για τον Παράσχο:

 

«Είναι ένας πολύ καλός προπονητής και με την άφιξη του μας βοήθησε πολύ στο ψυχολογικό κομμάτι. Στην χθεσινή νίκη σίγουρα έβαλε και αυτός το χεράκι του. Δεν παίρνουν όμως τα μυαλά μας αέρα, πρέπει να συνεχίσουμε σοβαροί και στο τέλος θα φανεί η αξία αυτής της νίκης».

 

Για το ότι από την αρχή της σεζόν φαινόταν ότι θα ήταν από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν:

 

«Κατά την διάρκεια της σεζόν είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα. Στόχος μας από την αρχή ήταν να μπούμε στην πρώτη πεντάδα και το καταφέραμε, από την στιγμή που μπήκαμε στα πλέι οφ θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε ότι καλύτερο». 

 

Για το ότι κατά την διάρκεια της χρονιάς μετά το 70? η απόδοσή τους έπεφτε, ενώ χθες έγινε ακριβώς το αντίθετο:

 

«Χθες μπήκαμε αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό και σίγουρα είχαμε μια δόση τύχης. Ακόμα όμως και όταν δεχτήκαμε το γκολ πιστέψαμε ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη».