Facebook Pixel Το θαύμα του ΠΑΣ έχει εξήγηση...
| 2013-05-21 15:19:00

Το θαύμα του ΠΑΣ έχει εξήγηση...

Το θαύμα του ΠΑΣ έχει εξήγηση...

Για αυτόν τον ΠΑΟΚ δεν έχεις να γράψεις πολλά. Γράφει ο Μιχάλης Τσόχος.

Πολλές φορές το τελευταίο διάστημα αναρωτήθηκα τι κάνει ο Σαββίδης και η διοίκησή του με τις αστείες αποφάσεις της που απλώς τίναξαν την όποια ισορροπία της ομάδας στον αέρα. Ο Ιβάν Σαββίδης πιθανότατα έχει μία αίσθηση ότι αφού ξεχρέωσε και έκανε και τέσσερις πέντε μεταγραφές εκ των οποίων οι 3 δανεικοί, αυτομάτως ο ΠΑΟΚ θα γίνει η δεύτερη καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα μέσα σε έξι μήνες, θα έπαιρνε τον πρώτο τίτλο της και θα έβγαινε Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακολούθως κάνοντας άλλες τέσσερις - πέντε μεταγραφές το καλοκαίρι εκτιμά ως αυτονόητο ότι θα πάρει και το πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν.

Πολύ απλό για να είναι αληθινό, πολύ εύκολο για να είναι ποδόσφαιρο. Κι όταν δεν συμβαίνει κάτι από αυτά, κάποιος πρέπει να φεύγει και κάποιος πρέπει να την πληρώνει. Πρώτα ο Δώνης, τώρα ποιοι άραγε;

Αλλά ας αφήσουμε τον ΠΑΟΚ για τις επόμενες ημέρες κι ας σταθούμε στον ΠΑΣ. Ροτέισον σε μία ομάδα που δεν έχει σοβαρό βάθος χθες στην Τούμπα από τον Χριστόπουλο. Αλλαγές επτά εκ των 11 που έπαιξαν βασικοί με την Τρίπολη. Ε, και; Η ομάδα παρέμενε το ίδιο πιστή στο πλάνο, είχε ακριβώς την ίδια εικόνα. Ναι, στάθηκε και λίγο τυχερή για να το πάρει το ματς, αλλά αν ο «μικρός» με τις πολλές αλλαγές δεν είναι και λίγο τυχερός, δεν γίνονται θαύματα. Κι όμως ο ΠΑΣ δεν είναι θαύμα. Το ματς έχει μόλις τελειώσει και ο προπονητής των Ιωαννίνων Γιάννης Χριστόπουλος δηλώνει: «Δεν παίξαμε πολύ καλά, σταθήκαμε και λίγο τυχεροί και νικήσαμε...». «Τώρα Τσάμπιονς Λιγκ;» τον ρωτάει ο ρεπόρτερ. «Οχι, τώρα ο Ατρόμητος στην έδρα μας» απαντάει ο Χριστόπουλος.

Κάπως έτσι γίνονται τα θαύματα. Οταν ξέρεις τι έχεις στα χέρια σου και όταν καταλαβαίνεις τι γίνεται στο γήπεδο και δεν κρύβεσαι πίσω από το δάκτυλό σου.

Στον ΠΑΣ όλη τη χρονιά ήξεραν τι είχαν στα χέρια τους και δεν κρύφτηκαν πίσω από το δάκτυλό τους...Τώρα μετά από τέτοια υπερπροσπάθεια θα είναι κρίμα να μην πάρει άδεια αυτή η ομάδα. Η ευθύνη ανήκει στον Γιώργο Χριστοβασίλη. Αυτός έχει μία ιστορική ευθύνη απέναντι σε μία ολόκληρη πόλη...

Πηγή: SportDay

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags