Τα σενάρια των τελευταίων ημερών είναι γνωστά. Κι αναφερόμαστε στο ενδεχόμενο επιστροφής του Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό. Για την δεδομένη αγωνιστική αξία του Καραγκούνη έχουμε αναφερθεί πολλάκις. Όπως, βέβαια, είναι γνωστό το συναισθηματικό δέσιμο που υπάρχει με τον Παναθηναϊκό.

Αν κάτσουμε, όμως, και τα βάλουμε κάτω τα πράγματα, τότε αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός φαίνεται να χρειάζεται περισσότερο να φτιάξει ομάδα. Αυτό είναι που καίει και προέχει πάνω απ΄ όλα. Να βρει νέους παίκτες για να μπορέσει ο Αναστασίου να χτίσει ένα δυνατό σύνολο.

Μπορεί να βοηθήσει ο Καραγκούνης; Αν επιστρέψει, θα είναι ξανά, αναμφισβήτητα, η σημαία του Παναθηναϊκού. Η ομάδα, όμως, μπορεί να τον είχε φέτος ακόμα περισσότερο ανάγκη. Μήπως, δηλαδή, με την προσωπικότητά του βοηθούσε να βγούνε οι πράσινοι στην Ευρώπη.

Όπως και να έχει, πολλά θα φανούν στην πορεία για το τι βοήθειες μπορεί να πάρει ο Παναθηναϊκός την επόμενη χρονιά από τον 36χρονο Καραγκούνη. Το κρίσιμο σημείο, πάντως, για τον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή είναι να φτιάξει ομάδα, όπως είπαμε.

Και υπάρχει και κάτι ακόμα. Στην περίπτωση που η επόμενη σεζόν είναι μια από τα ίδια με αυτήν που μόλις τελείωσε για τον Παναθηναϊκό, τότε πώς θα επηρεάσει αυτό τον Καραγκούνη; Μην ξεχνάμε ότι στην Αγγλία ξαναβρήκε τα πατήματά του και την αυτοπεποίθησή του. Και πολύ θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του με το μουντιάλ στην Βραζιλία…

Εσείς τι λέτε; Μπορεί να προσφέρει ο Καραγκούνης στον νέο Παναθηναϊκό; Περιμένουμε τα σχόλιά σας...