Με το τριφύλλι στο στήθος κατέγραψε 124 συμμετοχές και η πορεία του στην ομάδα κρίνεται αξιοπρεπής. Είχε σταθερή απόδοση αλλά δεν έκανε τη διαφορά ως φουλ μπακ, κυρίως στη δεξιά και την αριστερή πλευρά της άμυνας αλλά και (σε ελάχιστες περιπτώσεις) της μεσαίας γραμμής.
ΝΤΕΜΠΑ ΝΙΡΕΝ
Πέρασε και δεν ακούμπησε...
Ο Ντεμπά Νιρέν έχει γεννηθεί στην Γκάμπια, αλλά κατέφυγε σε πολύ μικρή ηλικία στη Σουηδία ως πρόσφυγας λόγω του πολέμου που διεξάγονταν στη χώρα του και πολιτογραφήθηκε Σουηδός. Ηταν ο πρώτος παίκτης από τη Σουηδία που φόρεσε την πράσινη φανέλα τον Γενάρη του 2004 και πανηγύρισε μάλιστα το νταμπλ. Εμεινε έναν χρόνο, μέχρι το Γενάρη του 2005 και απογοήτευσε στις συνολικά 14 συμμετοχές του, μη έχοντας πετύχει κάποιο γκολ.
ΜΙΚΑΕΛ ΑΝΤΟΝΣΟΝ
Εφερε χρήματα χωρίς να παίξει...
Ο Μίκαελ Αντονσον αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2006 από την Αούστρια Βιένης, κατόπιν εισήγησης του τότε προπονητή της ομάδας, Χανς Μπάκε, πλην όμως δεν πήρε ποτέ τις ευκαιρίες που προσδοκούσε. Πρόλαβε και αγωνίστηκε σε μόλις 9 αγώνες στο εξάμηνο που παρέμεινε στην ομάδα, με τον Παναθηναϊκό να τον πουλάει στην Κοπεγχάγη (όπου αναδείχθηκε σε πολύτιμη μονάδα της άμυνάς της) έναντι 500 χιλ. ευρώ.
ΜΑΤΙΑΣ ΜΠΙΑΡΣΜΙΡ
Φρούδες ελπίδες και... προσφυγή
Ο Ματίας Μπιάρσμιρ αποκτήθηκε από την Γκέτεμποργκ το καλοκαίρι του 2009 έναντι 450 χιλ. ευρώ με το «παράσημο» του αρχηγού της εθνικής Ελπίδων της χώρας του, αλλά δεν δικαίωσε τις προσδοκίες. Τη χρονιά του νταμπλ έπαιξε σε 25 ματς, την επόμενη πήγε δανεικός στη Ρόζενμποργκ και κατόπιν αγωνίστηκε σε 11 αγώνες πριν φύγει για την Γκέτεμποργκ το καλοκαίρι του 2012, ενώ έγινε ο πρώτος ξένος που έκανε προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού.
Πηγή: Goal