Η διαφορά των δύο έγκειται στο ότι: Με τις εργομετρικές εξετάσεις (διάδρομος, ποδήλατο κτλ, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία) βλέπουν οι υπεύθυνοι σε τι μυϊκή κατάσταση βρίσκεται ο αθλητής. Ανάλογα των αποτελεσμάτων εφαρμόζουν και πρόγραμμα εκγύμνασης. Αυτές οι εξετάσεις στις 20 Μαίου δεν έχουν νόημα και φυσικά οι παίκτες του ΠΑΟΚ ΔΕΝ πέρασαν από εργομετρικά όπως λανθασμένα διαδίδεται

Αιματολογικές εξετάσεις έγιναν σε όλους τους παίκτες και αυτό για να φανεί σε τι κατάσταση βρίσκεται ο οργανισμός κάθε αθλητή και τι συμπληρώματα πρέπει να πάρει. Π.χ. σε σίδηρο, σε μαγνήσιο ή οτιδήποτε άλλο.

Αποτελέσματα εξετάσεων φυσικά και δεν πρόκειται να δημοσιοποιηθούν ώστε… να ξέρει ο κόσμος τι έγινε ή τι δεν έγινε. Αυτό δεν συμβαίνει ποτέ.

Σε κάθε περίπτωση όλοι στον ΠΑΟΚ ξέρουν ότι τα αποτελέσματα αυτών των αιματολογικών εξετάσεων ήταν τα φυσιολογικά(ούτε τρομερά αρνητικά, ούτε και τέλεια) για μία ομάδα αθλητών που διανύουν το 11ο μήνα εκγύμνασης στην σεζόν.

Το πιο σημαντικό βέβαια σε σχέση με όλα τα νούμερα, είναι το τι προκύπτει εντός αγωνιστικού χώρου. Η εικόνα λοιπόν της ομάδας του ΠΑΟΚ στα τρία ματς των πλέι οφ (ειδικά στον τομέα της φυσικής κατάστασης) κάθε άλλο παρά κακή είναι.

Στο πρώτο ματς με τον Ατρόμητο ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ πιο δυνατός στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ματς με τον ΠΑΣ, όσο περνούσε η ώρα τόσο και ανέβαζε ρυθμό η ομάδα του Γεωργιάδη.

Στο τρίτο ματς με τον Αστέρα (όπου συν τοις άλλοις υπάρχει και η επιβάρυνση των άλλων δύο πρώτων αγώνων) η εικόνα του ΠΑΟΚ, ο ρυθμός της ομάδας, η ταχύτητα αλλά και η πίεση ή η αντοχή, ήταν αξιοσημείωτη σε όλο το 90λεπτο.

Αυτή είναι η εικόνα, αυτή είναι η πραγματικότητα πέρα από τα κάθε είδους σενάρια που πάντα κατακλύζουν την Θεσσαλονίκη.

Πηγή: paok24.com