Facebook Pixel Στη... στενή για χρέη 18,5 εκατ. ευρώ, εκδότης με χρέη 168 εκατ. ευρώ
Life
| 2013-05-23 17:54:00

Στη... στενή για χρέη 18,5 εκατ. ευρώ, εκδότης με χρέη 168 εκατ. ευρώ

Στη... στενή για χρέη 18,5 εκατ. ευρώ, εκδότης με χρέη 168 εκατ. ευρώ

Σημειώστε τις εξής εταιρείες: ΚΛΕΒΕΡ ΕΛΛΑΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΠΕ, ΝΕΟ ΚΑΝΑΛΙ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΕ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΑΕ, ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΕΚ, ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ ΑΕ, STABILTON ΑΕ.

Αυτές οι έξι εταιρείες, μια ΕΠΕ και πέντε ΑΕ, έχουν έναν κοινό παρονομαστή. Την αυτού μεγαλειότητα, τον «μεγιστάνα» του ελληνικού Τύπου, Μιχάλη Ανδρουλιδάκη!

Τα 168 και κάτι ψιλά δεν είναι μαρουλόφυλλα. Είναι εκατομμύρια ευρώ τα οποία οφείλει στο ελληνικό δημόσιο.

Κι αυτός ο τύπος δεν είναι στη φυλακή παρά τις αναρίθμητες καταδίκες του. Βλέπετε πάσχει από αυτοκτονικό ιδεασμό. Πάθηση που δεν τον αποτρέπει ώστε να ετοιμάζει –άλλη μια- επιστροφή του στα media.
Μελετήστε λίγο τα νούμερα και τα ξαναλέμε…

ΥΓ: Ο Λάκης Γαβαλάς που κοντεύει να συμπληρώσει ένα χρόνο στον Κορυδαλλό χρωστάει στο δημόσιο 18,5 εκατομμύρια. Μόλις το 1/9 των οφειλών του Μισέλ...

Blogger o Μάκης Κουρής!

Στη διεύθυνση makiskouris.paron.gr/ ο Μάκης Κουρής γράφει, σχολιάζει και αποκαλύπτει, μπαίνοντας κι εκείνος στον κόσμο των bloggers, επώνυμα με σαφέστατο «ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ» και σίγουρα «Επί του πιεστηρίου». Είναι το δεύτερο blog, μετά τις Τυπολογίες, της εφημερίδας «Το Παρόν».

Αλλαγή εμπορικού διευθυντή στον όμιλο Ρέστη

Η διοίκηση των MTV Greece, Nickelodeon και Music 89,2 γνωστοποιεί ότι καθήκοντα Εμπορικού Διευθυντή των Μέσων αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Ανανιάδης.

Ο Ανανιάδης έχει διεκπεραιώσει με επιτυχία θέσεις αυξημένης ευθύνης σε σημαντικές εταιρείες των Media και της Αυτοκινητοβιομηχανίας και πρόκειται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την εταιρεία στο στρατηγικό πλαίσιο ενδυνάμωσης της εμπορικής δυναμικής του ομίλου στην αγορά.

Η διοίκηση των MTV Greece, Nickelodeon και Music 89,2 δίνει έμφαση στο ποιοτικό ανθρώπινο δυναμικό της, καλωσορίζει τον Κωνσταντίνο Ανανιάδη στην ομάδα του και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Εστιάτορας στη Μύκονο ο Κύρτσος

Η κρίση φέρνει ευκαιρίες... Γι αυτό και ο εκδότης-δημοσιογράφος Γιώργος Κύρτσος μαθάινω ότι εκτός από τις εφημερίδες που έχει, ασχολείται με το πολυτελές εστιατόριο που έφτιαξε εντός ξενοδοχειακού συγκροτήματος στη Μύκονο. Λέτε να γίνει η ευκαιρία του;

Πηγή: Το Ποντίκι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags