Αναλυτικά οι απαντήσεις τους:

Νίκος Ζαφειρόπουλος (μάνατζερ ποδοσφαιριστών)

«Με αφορμή την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή, η οποία αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της σήμερα, Κυριακή 26.05.2013 και ώρα 13:10, θα ήθελα να δηλώσω τα εξής:

Η εκ μέρους μου διάψευση των ανυπόστατων «αποκαλύψεων - καταγγελιών» της ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι δεδομένη και κατηγορηματική.

Αν η ΠΑΕ Παναχαϊκή και οι σύμβουλοί της (θεσμικοί ή μη, αφανείς ή μπροστινοί) νομίζουν ότι θα εφαρμόσουν και σε εμένα την προσφιλή τακτική τους να εκδίδουν «συνταρακτικές» - καταγγελτικές, αλλά συνάμα συκοφαντικές ανακοινώσεις, αυτή τη φορά έκαναν λάθος.

Σε 23 χρόνια πορείας στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν υπήρξε ούτε ένας που να αμφισβητήσει κυρίως το ήθος μου και για το λόγο αυτό θα προβώ άμεσα σε κάθε νόμιμη ενέργεια ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης για την τιμωρία του συντάκτη ή/και εμπνευστή της κατάπτυστης ανακοίνωσης».

Αλέξης Τσεμπερίδης (ποδοσφαιριστής Απόλλωνα)

«Σχετικά με την ανυπόστατη ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή έχω να δηλώσω ότι τέτοιες καταγγελίες μόνο γέλιο μπορούν να προκαλέσουν. Άλλωστε όλοι γνωρίζουμε το ύφος των ανακοινώσεων της ΠΑΕ Παναχαϊκή. Κάπου εδώ κολλάει η παροιμία: Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι».