Facebook Pixel «Πέτυχε διάνα με Βούρα»
| 2013-05-29 10:35:00

«Πέτυχε διάνα με Βούρα»

«Πέτυχε διάνα με Βούρα»

Το εγκώμιο του Ηλία Βούρα έπλεξε ο Γιώργος Χατζάρας. Ο πρώην προπονητής της Νίκης Βόλου, μίλησε για τον τερματοφύλακα που όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει μεταγραφή της ΑΕΚ και εξέφρασε την άποψη ότι η Ένωση έκανε την καλύτερη δυνατή επιλογή...

«Πρόκειται για τον πλέον ανερχόμενο τερματοφύλακα. Είναι ένα «διαμάντι» τόσο ως χαρακτήρας όσο και ως ποδοσφαιριστής. Προσωπικά θεωρώ πως φέτος ήταν ο καλύτερος τερματοφύλακας της κατηγορίας και πως είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην Ελλάδα», ήταν τα πρώτα λόγια του 60χρονου προπονητή στην Live Sport, ενώ συμπλήρωσε: «Πολλοί δεν τον ξέρουν επειδή έπαιζε στη Νίκη και στη Β' Εθνική. Όμως όσοι έχουν γνώση του αντικειμένου γνωρίζουν ότι η ΑΕΚ πέτυχε διάνα. Είναι δουλευταράς, ταχύτατος στις αντιδράσεις του και έχει εξαιρετική αντίληψη των φάσεων. Είναι πολύ καλός τόσο εντός όσο και εκτός περιοχής, αλλά το πιο σημαντικό από όλα κατά τη γνώμη μου είναι πως αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι η σταθερότητά του».
Αν και δεν ήθελε να μπει σε διαδικασία σύγκρισης, ο πρώην τεχνικός της Νίκης Βόλου, εξήγησε σε τι διαφέρει ο Βούρας από τους Κωνσταντόπουλο και Αραμπατζή: «Είναι πιο γρήγορος και πιο δυνατός στα πόδια... Και οι δύο γκολκίπερ που είχε η ΑΕΚ και δε θέλω να τους υποτιμήσω με αυτό που θα πω ήταν «βαριά» κορμιά. Ο Ηλίας εκτός από όλα τα εξαιρετικά στοιχεία που διαθέτει -και ξέρετε ότι εγώ δύσκολα λέω καλή κουβέντα- είναι αθλητής. Η ΑΕΚ με την απόκτησή του κάνει μία τεράστια επένδυση για το μέλλον».
Ερωτούμενος τέλος για το ποιο είναι το μειονέκτημά του, ο κ. Χατζάρας μας είπε: «Δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στη Super League, αλλά το φετινό πρωτάθλημα τηςFootball League ήταν μία κλάση ανώτερο. Η Super League με όλες τις μεγάλες δυνάμεις, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Άρη, σε κακά χάλια ήταν δράμα. Οι εμπειρίες που πήρε φέτος ο Βούρας είναι υπερπολύτιμες. Δεν είναι για να παίζει στη Γ' Εθνική. Είναι για ψηλά. Όμως η ΑΕΚ που «χτίζεται» από το μηδέν και προχωράει ένα project που θα τη βγάλει από τη μιζέρια και θα την αναγεννήσει, κινείται στο σωστό δρόμο. Mόνο κερδισμένη θα βγει από αυτήν την κίνησή της...».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags