Facebook Pixel Εκείνο το καλοκαίρι του 2008…
| 2013-05-30 20:11:00

Εκείνο το καλοκαίρι του 2008…

Εκείνο το καλοκαίρι του 2008…

Όχι, δεν μιλάμε για τίποτα ονειρικές... διακοπές που κάναμε το καλοκαίρι του 2008. Δεν λέμε καν για εμάς, ούτε μας έπιασαν ξαφνικά νοσταλγίες και ρομάντζα. Για μπάλα είναι η κουβέντα. Και συγκεκριμένα για τον ΠΑΟΚ.

Το καλοκαίρι του 2008, λοιπόν, ο δικέφαλος είχε τα κέφια του. Είχε κάνει διάνα, δηλαδή, στις περισσότερες μεταγραφές του και είχε πάρει παίκτες που τον βοήθησαν πολύ αγωνιστικά τα επόμενα χρόνια, ενώ κάποιοι εξ’ αυτών πήραν μετά μεταγραφή, άρα βοήθησαν να μπούνε και λεφτά στο ταμείο.

Θέλετε να θυμηθείτε κάποιους από τους ποδοσφαιριστές που πήρε ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2008; Κοντρέρας. Πάμπλο Γκαρσία. Ίβιτς. Βιερίνια. Μουσλίμοβιτς.

Αυτοί οι πέντε παίκτες βοήθησαν κι άμεσα, μάλιστα, τότε (αν εξαιρεθεί ο τραυματισμός του Βιερίνια στην αρχή). Πρόσφεραν, λοιπόν, στον ΠΑΟΚ άλλος για μεγαλύτερο διάστημα, άλλος ίσως για κάπως μικρότερο. «Έδεσαν», πάντως, στην Τούμπα για αρκετά χρόνια. Με τον Γκαρσία να μένει μέχρι και φέτος.

Ένα τέτοιο καλοκαίρι, λοιπόν, χρειάζεται και φέτος ο ΠΑΟΚ. Με κινήσεις δυνατές (κι όχι εξ’ ανάγκης ακριβές) στο μεταγραφικό παζάρι και παίκτες που να του βγούνε άμεσα, έτσι ώστε να ανέβει επίπεδο την επόμενη σεζόν και να γίνει πιο ανταγωνιστικός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags