Η Ελεονώρα Μελέτη έχει ενεργό συμβόλαιο ως τον Ιούνιο του 2014, αλλά ούτε η ίδια ούτε και τα υψηλά ιστάμενα στελέχη του STAR προτίθενται να συνεχιστεί η συγκεκριμένη εκπομπή, αφού δεν απέδωσε τα αναμενόμενα αποτελέσματα στους πίνακες τηλεθέασης.

Πριν το Πάσχα, η Μελέτη πήρε την πρωτοβουλία και έκανε ραντεβού με τον Σταμάτη Μαλέλη και του ζήτησε να αναλάβει από του χρόνου μία νέα εκπομπή ενημερωτικού και κοινωνικού χαρακτήρα -αυτός ήταν άλλωστε και ο χώρος από τον οποίο ξεκίνησε στη δημοσιογραφία και η ίδια πιστεύει ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιστρέψει στον τομέα της ενημέρωσης, όπως διαρρέεται.

Πάντως, το κανάλι έχει γίνει γνωστό τις τελευταίες μέρες πως προτίθεται να ενεργοποιήσει ξανά την πρωινή ζώνη 10.00-13.00 και, μάλιστα, ένα από τα πρόσωπα που οι υπεύθυνοι σκέφτηκαν για τη ζώνη αυτή, στο πλαίσιο της ενίσχυσης του ενημερωτικού τομέα του καναλιού, ήταν η Πόπη Τσαπανίδου.

Φυσικά, αν η παρουσιάστρια του STAR αναλάβει την πρωινή ζώνη ή επιστρέψει στη ζώνη 7.00-10.00 (σενάριο που επίσης θεωρείται πιθανό), τότε το κενό της Ελεονώρας το μεσημέρι θα καλύψει η Χριστίνα Λαμπίρη.

Καλοκαίρι με την "Εξυπνη Ζωή" της ΕΤ3 

Η "Έξυπνη Ζωή" με την Άννα Πρέλεβιτς συνεχίζεται και την καλοκαιρινή περίοδο στην ΕΤ3. Η πρεμιέρα του νέου κύκλου των εκπομπών είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο, 8 Ιουνίου, στις 13:30.

Η εκπομπή, που προτείνει λύσεις και προβάλλει το χαμόγελο και τους πρακτικούς ανθρώπους που κάνουν την ζωή τους "έξυπνη", επανέρχεται με θέματα επίκαιρα και προσαρμοσμένα στους καιρούς μας, θέλοντας να δώσει διεξόδους στα προβλήματα της καθημερινότητας.

Στο πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου η Άννα Πρέλεβιτς επισκέπτεται το Αττικό Πάρκο και γνωρίζει από κοντά τον μαγικό κόσμο των ζώων, μαγειρεύει αυθεντικές ινδικές συνταγές, παρουσιάζει μία ελληνική επιχειρηματική δραστηριότητα που ετοιμάζεται να κατακτήσει τη διεθνή αγορά, φυτεύει μυρωδικά στον κήπο για χρήση στην κουζίνα και στην ενότητα «Έξυπνη Ιδέα» αναδεικνύει με έναν ξεχωριστό τρόπο την απίστευτη ομορφιά του τόπου μας.