Facebook Pixel 4+2 αποχωρήσεις από τον Αστέρα!
| 2013-06-05 22:53:00

4+2 αποχωρήσεις από τον Αστέρα!

4+2 αποχωρήσεις από τον Αστέρα!

Μετά το αντίο του Άλβαρεζ και την κατ' αρχήν συμφωνία για πώληση του Ρούμπεν Ράγιος, σειρά παίρνουν και άλλοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι πιθανότατα αποχωρούν από τον Αστέρα. Τα συμβόλαιο των Σανκαρέ και Περόνε τελειώνουν και οι διαπραγματεύσεις δύσκολα θα έχουν θετική έκβαση.

Στην πρώτη περίπτωση τα χρήματα που αξιώνει ο ποδοσφαιριστής είναι πολύ περισσότερα από όσα έπαιρνε πέρυσι και πολύ περισσότερα από όσα ο Αστέρας προτίθεται να δώσει. Ο Σανκαρέ έχει ήδη κατανοήσει πως τα λεφτά αυτά δεν θα τα πάρει και πλέον καλείται να αποφασίσει αν θα ρίξει τις απαιτήσεις του, επενδύοντας στη σιγουριά που του παρέχει ο Αστέρας, ή αν θα αναζητήσει νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Οικονομικό είναι το θέμα και με τον Περόνε, αφού ο Αστέρας θα ήθελε διαφορετικούς όρους από αυτούς που αξιώνει ο Αργεντινός. Οι συχνοί τραυματισμοί του πρώτου σκόρερ των Αρκάδων αποτελούν λόγο προβληματισμού, έστω κι αν η εισήγηση του Σάκη Τσιώλη είναι θετική για τον 30χρονο φορ. Ο Περόνε, πάντως, έχει στα χέρια του κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση από σύλλογο εκτός Ελλάδας.

Αυτός που δείχνει να μένει και την επόμενη χρονιά, είναι ο Χρήστος Πιπίνης. Ο αριστερός μπακ των Αρκάδων, παρά τους τραυματισμούς που είχε φέτος, έχει κερδίσει 100% την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Παράλληλα οι οικονομικές απαιτήσεις που έχει είναι λογικές, κατανοώντας προφανώς πως η κρίση στο ποδόσφαιρο δε θα μπορούσε να του εξασφαλίσει κάτι καλύτερο.

Λέντσε και Σέτι επίσης θα πρέπει να θεωρούνται παρελθόν για τον Αστέρα, αφού δεν έδειξαν να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες της διοίκησης και του προπονητή. Το ίδιο ισχύει και για τον Καστέλς, ενώ το τυπικό σκέλος απομένει και για τη λύση του συμβολαίου του Χουανίτο.

Πηγή: arcadia-sports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags