Facebook Pixel Τελικά, ήταν (πολύ) χοντρό το επεισόδιο Μπάγεβιτς – Σίμου!
| 2013-06-06 23:49:00

Τελικά, ήταν (πολύ) χοντρό το επεισόδιο Μπάγεβιτς – Σίμου!

Τελικά, ήταν (πολύ) χοντρό το επεισόδιο Μπάγεβιτς – Σίμου!

Το τελευταίο επεισόδιο μεταξύ του Ντούσαν Μπάγεβιτς και του Βασίλη Σίμου στα Σπάτα, φαίνεται πως έχει αφήσει τα σημάδια του για τα καλά στην οικογένεια της ΑΕΚ, παρ' ότι πέρασαν ήδη κάποιες μέρες...

Κι αυτό διότι σύμφωνα με πληροφορίες ο εκπρόσωπος του Νίκου Νοτιά, παρουσιάζεται ιδιαίτερα εκνευρισμένος με την στάση του Σερβοέλληνα προπονητή απέναντί του και του χρεώνει αδικαιολόγητη επιθετικότητα. Από την άλλη πλευρά, ο Ντούσκο λέει στο περιβάλλον του, ότι ο Σίμος είναι προκλητικός και αυτό θα πρέπει να σταματήσει άμεσα αν θέλει να συνεργάζονται οι δυο τους και να βρίσκονται στον ίδιο χώρο χωρίς να έχουν προστριβές!
 

Το τελευταίο επεισόδιο των δυο τους πάντως, μόνο επιπόλαιο δεν ήταν, παρ' ότι από την ΑΕΚ προσπάθησαν -και τα κατάφεραν σε μεγάλο βαθμό- να κρατήσουν στα Σπάτα τις πολλές λεπτομέρειες.
 

Την Δευτέρα που μας πέρασε λοιπόν, ο Μπάγεβιτς υποδέχτηκε στο προπονητικό κέντρο κάποια παιδιά για να τα δοκιμάσει. Εκεί ήταν και ο Σίμος, με τον Σερβοέλληνα να του ζητάει να φύγει από τα γήπεδα καθώς εκείνη την ώρα ήθελε να εργαστεί με την ησυχία του και με παρόντες μονάχα τους συνεργάτες του.
 

«Το προπονητήριο είναι του Νοτιά και εγώ είμαι ο υπεύθυνος εδώ, θα έρχομαι όποτε κρίνω ότι χρειάζεται», φέρεται να είπε ο Σίμος στον Μπάγεβιτς, για να ακούσει την απάντηση του τελευταίου: «Τα γήπεδο είναι της ΑΕΚ και δεν θέλω κόσμο στα πόδια μου όταν δουλεύω».

Ο Σίμος συνέχισε την αντίδραση, η μία κουβέντα έφερε την άλλη, με τον Λυμπερόπουλο τελικώς να μπαίνει στη μέση και να χωρίζει τους δύο άνδρες ενώ ήδη είχαν έρθει στα χέρια!

Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο Σίμος πάνω στα νεύρα του κλώτσησε και μια καρέκλα αποχωρώντας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags