Ο λόγος για τον Ντομίνγκος Πασιένσια που τις τελευταίες ημέρες έφτασε στην πόρτα της Τούμπας, μίλησε με τη διοίκηση, πήγε στη Θεσσαλονίκη και συναντήθηκε με τον Ιβάν Σαββίδη, ήταν έτοιμος να αναλάβει, αλλά τελικά η υπόθεσή του κατέληξε σε «ναυάγιο»! Το δεύτερο ελληνικό «ναυάγιο» μέσα σε ένα χρόνο για τον Πορτογάλο τεχνικό, καθώς πέρυσι τέτοια ακριβώς εποχή ο Πασιένσια ήταν μια... ανάσα απο την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού.

Και τότε είχε συζητήσει με τη διοίκηση της ομάδας, είχε έρθει στην Αθήνα και είχε συναντηθεί με τον Μαρινάκη, είχε προχωρήσει το πλάνο σε τέτοιο βαθμό που άπαντες πίστευαν πως το μόνο που απομένει είναι οι ανακοινώσεις για τον Πορτογάλο, και τελικά αυτό που ανακοινώθηκε ήταν το «ναυάγιο» της υπόθεσης λόγω των απαιτήσεων που είχε ο Ντομίνγκος Πασιένσια για τους συνεργάτες του.

Τουλάχιστον, αυτή ήταν η επίσημη ενημέρωση απο την ΠΑΕ. Μέσα σε όλα ο Ντομίνγκος Πασιένσια ενδιάμεσα απο τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ είχε απασχολήσει έστω φιλολογικά και τον Παναθηναϊκό που τελικά στράφηκε σε ένα εντελώς διαφορετικό πλάνο.

Πηγή: Goal