Το όνομα του συγκεκριμένου παίκτη έχει απασχολήσει έντονα τις τελευταίες ημέρες το ρεπορτάζ του "τριφυλλιού" και όχι μόνο. Οι εμφανίσεις του στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, άλλωστε, ήταν εξαιρετικές και, δικαίως, τράβηξε πάνω του φώτα.

Αναφερόμαστε, φυσικά, στον Κοροβέση του ΠΑΣ Γιάννενα, που βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εδώ και αρκετό καιρό. Όπως αναφέρει η στήλη "Sportdog Penalty", του σκύλου, στην πιάτσα των ατζέντηδων λένε ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός στην προσπάθειά του να αποκτήσει τον νεαρό άσο.

Ο λόγος; Το γεγονός ότι ο "Κόρο" έχει συμβόλαιο με τον "Άγιαξ" και δεν είναι ελεύθερος! Δεν είναι το ίδιο να έχεις επαφές με έναν ποδοσφαιριστή που δεν έχει ομάδα ή το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται σε έξι μήνες, με το να μιλάς για μεταγραφή με ποδοσφαιριστή που έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο!

Και δεν αποκλείεται, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά του σκύλου από τα Γιάννενα, να το ανανεώσει για δύο ακόμα χρόνια. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την τιμή του και το μέλλον του...