Και τώρα που επιστρέφει στην αγαπημένη του ΑΕΚ, από την οποία είχε αποχωρήσει (ως παράγοντάς της, ουδέποτε ως οπαδός της) το 1995, θέλει ξανά τίτλους.

Σιγά το πράγμα, θα μου πείτε. Να αναδειχθεί η «Ενωση» πρωταθλήτρια Γ' Εθνικής. Ορθόν. Οπως, βεβαίως, δεν θα αποτελεί επιτυχία και η κατάκτηση του τίτλου στη Football League ΟΠΑΠ την αγωνιστική περίοδο 2014-'15. Αν πετύχει να ανεβεί στην κορυφή της Super League ΟΠΑΠ, ε, τότε, ναι, θα πρόκειται για τεράστιο επίτευγμα. Θα μοιάζει με θαύμα, στο οποίο, προς το παρόν, ίσως μόνον ο Δημήτρης Μελισσανίδης πιστεύει.

Και με όποιους συζητεί, δεν κρύβει το όραμά του. Και στους παίχτες δίνει το στίγμα των προσδοκιών του. «Θέλω να κατακτήσουμε τρία σερί πρωταθλήματα. Κι αν δεν μπορείτε να το πετύχετε εσείς, θα τα καταφέρω εγώ», τους λέει, προκειμένου να τους δώσει να καταλάβουν ότι δεν αστειεύεται.

ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ της ομάδας, με τον οποίον ο «τίγρης» συναντήθηκε πρόσφατα, τού εξήγησε τι ακριβώς ζητάει απ' εκείνον σε κάθε αγώνα της ΑΕΚ: «Θέλω να σε βλέπω και να γυαλίζει το μάτι μου. Γιατί αν δεν γυαλίζει το μάτι μου, τότε θα σου δώσω ένα γυαλόχαρτο για να γυαλίζεις τον πάγκο».

ΚΙ Ο «ΜΕΛΙΣΣΑΝ» δεν του μίλησε μόνον... λογοτιμίτικα, αλλά και ετυμολογικά: «Το επώνυμό μου έχει δύο ρίζες. Τη μία την έχεις γνωρίσεις. Είναι το... Μέλι. Κανόνισε να μη γνωρίσεις και την άλλη». Το... σανίδι, δηλαδή. Για το καλό του, του είπε, δεν το συζητάμε. Για να ξέρει, αν δεν το έχει πληροφορηθεί, με ποιον έχει να κάνει.

Οπως, έμαθε και ο χώρος των αντζέντηδων ότι «τίγρη» παρόντος, τα κόλπα του πρόσφατου παρελθόντος δεν πιάνουν. Και πως αν χρειαστεί, θα τον βρουν μπροστά τους. Γι' αυτό και μόλις ένας παίχτης της ΑΕΚ τού ανακοίνωσε ότι άλλαξε μάνατζερ, ο Δ. Μελισσανίδης, κατανοώντας ότι τούτο μπορεί να επισύρει κάποιο πρόβλημα στον ποδοσφαιριστή, του εξήγησε: «Αν τυχόν σου πει κάτι, πες μου να καθαρίσω».

Υ.Γ. ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΔΥΟ ΜΕΤΩΠΑ έχουν ανοιχτά. Μόλις βρήκαν τα σκούρα με το «Απήλιον», σκέφτηκαν την Παιανία και τον Αγ. Κοσμά. Μόνον που οι σχέσεις τους με τον Γ. Βαρδινογιάννη και τη διοίκηση της ΕΠΟ είναι, κατόπιν επιλογής τους, διαταραγμένες. Συνεπώς, κλειστές και οι πύλες των προπονητικών κέντρων.

Πηγή: Εθνοσπόρ