Επίσης αναφέρθηκε στις πιέσεις που δέχεται από τις ομάδες του Ηρακλείου προκειμένου να αποσυρθεί

Μεταξύ άλλων, υποστήριξε:

Για το αν θα εξακολουθήσει να στηρίζει τη διαδικασία εκούσιας δικαιοδοσίας κατά της διοίκησης της ΕΠΟ: "Φυσικά και θα συνεχίσω να τη στηρίζω. Ισχύει ότι υπάρχουν πιέσεις από κάποιες ομάδες, που δεν ξεπερνούν τις πέντε, και μου ζητούν να περιμένω μέχρι τη Γ.Σ της ΕΠΟ και αν δεν γίνουν δεκτά τα αιτήματα μας, να συνεχίσω. Όμως υπάρχουν πιέσεις από πολλά περισσότερα σωματεία, για να μην κάνω πίσω".

Για την άρση αναγνώρισης της ΕΠΣ Ηρακλείου με την οποία απειλείται: "Αυτά είναι εκβιασμοί, απειλές και παραμύθια που υπήρχαν επί Γκαγκάτση, Πιλάβιου και τώρα επί Σαρρή και πρέπει να σταματήσουν. Δεν προσφύγαμε για θέματα αγωνιστικά. Δεν παραβιάζουμε το αυτοδιοίκητο. Προσφύγαμε επειδή παραβιάζονται διατάξεις του καταστατικού. Το καταστατικό της ΕΠΟ, επικυρώνεται από τα δικαστήρια. Ζητάμε να γίνουν εκλογές, αφού οριστεί προσωρινή διοίκηση".

Για το αν έχει επικοινωνία με τη FIFA και την UEFA, όπως έχει η ΕΠΟ: "Περιμένουμε κάποιες απαντήσεις. Δεν θέλω να πω περισσότερα. Εμείς ως ΕΠΣ δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε απ' ευθείας. Διάβασα τα έγγραφα της FIFA και της UEFA προς την ΕΠΟ. Το έγγραφο της UEFA λέει ότι η εκλογή της διοίκησης ήταν νόμιμη. Άρα απαντά σε ερώτημα που δεν έχει να κάνει με τους λόγους που εμείς θέτουμε ζητώντας την έκπτωση της διοίκησης. Αν η ΕΠΟ δώσει στη δημοσιότητα τα ερωτήματα που υπέβαλλε στη FIFA και την UEFA, εγώ θα αποσύρω".

Για τις σχέσεις με τον ΟΦΗ: "Υπάρχουν κάποια "γιατί" από τη διοίκηση του ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ θίγεται από τις αποφάσεις της ΕΠΣ Ηρακλείου. Πριν από δύο χρόνια είχα βοηθήσει τον ΟΦΗ όταν προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια κατά της ΕΠΟ και δικαιώθηκε. Έχουμε διαφορετική άποψη και τίποτα περισσότερο".