Facebook Pixel "Έχει ανέβει ο πήχυς με Μελισσανίδη"
| 2013-06-10 23:53:00

"Έχει ανέβει ο πήχυς με Μελισσανίδη"

"Έχει ανέβει ο πήχυς με Μελισσανίδη"

Με τον Δημήτρη Μελισσανίδη συνοδοιπόρο στην "Αναγέννηση" της ΑΕΚ ο πήχυς ανεβαίνει ψηλά, όπως τόνισε ο Μιχάλης Πολυτάρχου.

Ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ έδωσε το "παρών" στη χθεσινή γενική συνέλευση  και μίλησε για την εμπειρία και την προοπτική στην "ΩΡΑ των σπορ".

Ο Πολυτάρχου δήλωσε: "Σαφώς είναι πολύ θετικά τα πράγματα πλέον, αφού οι άνθρωποι έχουν όραμα. Επειδή γνωρίζω καλά πλέον την διοίκηση μας, πιστεύω ότι και οι δύο χρηματοδότες, είναι τα πιο αξιόπιστα άτομα για να δώσουν εμπιστοσύνη στον κόσμο, για την αρχή της αναγέννησης της ΑΕΚ. Το πιο σημαντικό φέτος, είναι ότι μπαίναμε μέσα στο γήπεδο και σκεφτόμασταν μόνο τα αγωνιστικά θέματα, αφού είχαμε όλα τα προβλήματα μας λυμένα, με αυτή την διοίκηση. Είναι σαφές ότι με την είσοδο του κυρίου Μελισσανίδη, ο πήχης έχει ανέβει αρκετά και υπάρχει εμπιστοσύνη από τον κόσμο".

Για την ομάδα μπάσκετ είπε: "Αν και ακόμα είναι νωρίς και οι ομάδες δεν έχουν κάνει τις κινήσεις τους, σίγουρα εμείς θέλουμε να ανεβάσουμε την ομάδα στην Α1. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος. Η αλήθεια είναι ότι όσο πιο γρήγορα θα καταφέρουμε τον στόχο μας, τόσο καλύτερα θα είμαστε, από την άποψη ότι δεν θα έχουμε άγχος. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο όμως, αφού όπως είδαμε και φέτος, όλες οι ομάδες θέλουν να κερδίσουν την ΑΕΚ. Μπασκετικά πιστεύω ότι μας ταιριάζει περισσότερο η Α2, εν συγκρίσει με τη Β'. Είναι μια καθαρά μπασκετική κατηγορία και πιστεύω ότι με τρεις σωστές και ποιοτικές προσθήκες, θα τα καταφέρουμε".

Για τους υπό μεταγραφήν παίκτες: "Σίγουρα η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση γνωρίζουν καλά τι πρέπει να γίνει. Προσωπικά πιστεύω ότι τα ονόματα των παικτών που ακούγονται, είναι αρκετά καλά. Μιλάω για τον Καράμπουλα, τον Νίκου και τον Κουμπούρα και εκτιμώ ότι θα είναι μεγάλη πολυτέλεια για μια ομάδα που παίζει στην Α2, να έχει τέτοιους παίκτες στο ρόστερ της".


Για την πρόσληψη Δήμου Ντικούδη στο πόστο του αθλητικού διευθυντή: "Ο Ντικούδης θα δώσει μεγάλη δυναμική στην ΑΕΚ με την εμπειρία του, αλλά και με τον σεβασμό που του έχουμε, αφού έχει πετύχει πάρα πολλά σπουδαία πράγματα στην καριέρα του. Νομίζω ότι θα ανεβάσει ένα επίπεδο πάνω την ομάδα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags