Εξαιρετικά υψηλή ήταν η τηλεθέαση της ΕΤ1 κατά τη διάρκεια της κάλυψης των δυο πρώτων αναμετρήσεων μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για την διεκδίκηση του τίτλου του πρωταθλητή της Α1 Μπάσκετ.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 7 Ιουνίου τον αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό με τον Παναθηναϊκό παρακολούθησαν για τουλάχιστον ένα λεπτό 900.831 τηλεθεατές με το μέσο μερίδιο τηλεθέασης στους άνδρες ηλικίας 25-44 ετών να φτάνει το 42,2% Κατά μέσο όρο το παιχνίδι παρακολούθησαν 556.419 τηλεθεατές, ενώ η τηλεθέαση άγγιξε μέχρι και το 23,6% (β’ περίοδος).

Την Κυριακή 9 Ιουνίου την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό παρακολούθησαν για τουλάχιστον ένα λεπτό 1.373.731 τηλεθεατές, ενώ στους άνδρες ηλικίας 25-44 ετών το ποσοστό τηλεθέασης έφτασε και το 42% (β’ Περίοδος). Κατά μέσο όρο το παιχνίδι παρακολούθησαν 804.979 τηλεθεατές, ενώ η τηλεθέαση άγγιξε μέχρι και το 22% (β’ περίοδος).

Υπενθυμίζεται, ότι την Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 21.00 η ΕΤ1 θα μεταδώσει τον τρίτο τελικό με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Κώστας Σωτηρίου ενώ το ρεπορτάζ των δύο συλλόγων θα σας μεταφέρουν ο Κώστας Σκουλάς και ο Μιχάλης Πέτκωφ. Παράλληλα, οι αναμετρήσεις θα μεταδοθούν απευθείας και μέσω WEB TV στο www.ert.gr.

Μπάλα και... bet στο Action 24!

Την Τρίτη (11/6) στις 10 το πρωί η Ελενα Παπαδοπούλου σας παρουσιάζει τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και ειδήσεις από το διαδίκτυο στην εκπομπή «Action Day». Στις 3 το μεσημέρι και για 2 ώρες κοντά σας η νέα άποψη για το lifestyle, με όλα τα νέα της showbiz, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις, στην εκπομπή «Lay out Gossip».

Στις 6 το απόγευμα το ωριαίο αθλητικό δελτίο ειδήσεων με τον Μιχάλη Μουσελίμη. Στις 19.30 ο Γιώργος Δήμητσας μας δείχνει τον δρόμο προς το ταμείο, στην εκπομπή «Action Bet».

Στις 10 το βράδυ κοντά σας Βαγγέλης Δουκάκος, στο talk show του καναλιού, «Στο Μικροσκόπιο». Στις 11 το βράδυ ο Σταύρος Βρανάς ανοίγει τις τηλεφωνικές γραμμές για τους τηλεθεατές του καναλιού, στην εκπομπή «Μπ...άλλα κόλπα». Και ακριβώς τα μεσάνυχτα η εκπομπή «Lay out ενημέρωση» για ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο.