Facebook Pixel Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια!
| 2011-03-23 12:55:00

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια!

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια!

Και η ΑΕΚ δεν έχει ανάγκη από (άλλη) φτώχεια! Απεναντίας ψάχνει επενδυτές που θα μιλούν λίγο και θα βάζουν το χέρι βαθειά στην τσέπη. Είπατε τίποτα (άλλο) κ. Μακρή;

Δεν ξέρουμε αν θα γίνει ποτέ το deal της ΑΕΚ με τον Κώστα Μακρή, αλλά είναι γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή που το όνομά του ήρθε στο προσκήνιο βαρεθήκαμε να ακούμε δηλώσεις του. Δηλώσεις που φαίνεται να έχουν σκοπό τη διαφήμιση και την αυτοπροβολή.

Όταν θες μια ομάδα, του μεγέθους της ΑΕΚ, δεν το κάνεις βούκινο και, φυσικά, δεν γίνεσαι ο ίδιος …βούκινο.

Ο κ. Μακρής φρόντισε, ωστόσο, μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες να μας πει ότι είναι «γαύρος», αλλά θα γίνει …ΑΕΚτζής και πως θέλει να αναλάβει την ΑΕΚ, αλλά όχι τώρα. Σε έξι μήνες…

Ας θυμηθούμε:

Η πρώτη τοποθέτηση έγινε χθες πρωί – πρωί στο ραδιόφωνο του «Sentra». Ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας δεν θέλησε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την είδηση περί εμπλοκής του στην ΑΕΚ και μας ενημέρωσε ότι… «τώρα είμαι σε σύσκεψη».

Η δεύτερη θέση που εκφράστηκε από την πλευρά Μακρή και συγκεκριμένα από στενό του συνεργάτη, ήρθε λίγο αργότερα, στο aek365.gr. Ο άνθρωπος του Μακρή παραδέχθηκε για πρώτη φορά τις επαφές με την «Ένωση», αλλά άφησε να εννοηθεί πως είναι σε πρώιμο στάδιο, ενώ μίλησε για επαφές του επιχειρηματία και με ομάδες στη Β’ Εθνική! Μεγάλες βλέψεις έχει…

Την ίδια ώρα που έβγαινε ολοένα και περισσότερο στην επιφάνεια το «θέμα Μακρή» για την ΑΕΚ, η «κιτρινόμαυρη» διοίκηση σφύριζε αδιάφορα και αρνούνταν το ο,τιδήποτε.

Ο Μακρής, όμως, αποφάσισε (αφού τελείωσε προφανώς την σύσκεψη που βρισκόταν) να βγει ο ίδιος και να μιλήσει για το ενδιαφέρον του για την «Ένωση». Γύρω στις 14:00 το μεσημέρι, λοιπόν, παραχώρησε συνέντευξη στην «Έρα Σπορ» και τόνισε ότι θέλει να αναλάβει την ΑΕΚ, αλλά όχι μόνος του! Θα ήθελε στο πλευρό του και τον Νοτιά και τον Παππά και τον Χατζηιωάννου! Μήπως, τελικά, δεν σου τρέχουν, από τα μπατζάκια;

Επίσης, στην ίδια συνέντευξη μας είπε ότι είναι από μικρός Ολυμπιακός. Σημαντική «λεπτομέρεια»…

Μια ώρα αργότερα, ίσως και λιγότερο, βγήκε και στο ραδιόφωνο του «Nova Sport FM». Στις νέες του δηλώσεις επεσήμανε ότι σκέφτεται να αναλάβει την ΑΕΚ, ωστόσο πρόσθεσε ότι… «η σκέψη από την πράξη απέχει πολύ»! Πάντως, προανήγγειλε και το ραντεβού με τον Παππά. Έδωσε και μια είδηση…

Στο μεταξύ τα περισσότερα σάιτς ανέβαζαν αφιερώματα για τον επίδοξο επενδυτή. Το gazzetta.gr έκανε ένα ενδιαφέρον για τον «θείο από την Αδελαϊδα…» και ο sportdog πρόσθεσε εύστοχα αργότερα ότι όλο… «με θείους μπλέκει η ΑΕΚ».

Ακολουθεί το απόγευμα η συνάντηση του κ. Μακρή με τους Παππά - Αδαμίδη και όπως καταλαβαίνετε δεν ήταν δυνατόν ο Ελληνααυστραλός να αρχίσεις τις δηλώσεις. Το έκανε, όμως, μετά το τέλος της.

Αρχικά, μίλησε στο «novasports.gr», όπου είπε ότι δεν μπορεί να γίνει η συμφωνία μέσα 1-2 μέρες και πως θα πρέπει να τον περιμένουν έξι μήνες! Μετά από λίγο μίλησε σε ακόμα ένα σάιτ, το contra.gr, όπου αποκάλυψε ότι «αν πάρω την ΑΕΚ, θα γίνω ΑΕΚτζής μέχρι το κόκκαλο»!

Αυτές ήταν και οι τελευταίες βραδινές τοποθετήσεις του και περιμένουμε με …αγωνία τις επόμενες. Ήδη είπε μία από τα ίδια σήμερα στις εφημερίδες.

Πάντως, από την ΑΕΚ περιμένουν νέες επαφές με τον κ. Μακρή από τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο.

Ας ελπίσουμε ότι μέχρι τότε ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας θα αφοσιωθεί στις δουλειές του. Και δεν θα μας λέει κάθε λίγο και λιγάκι το …Μακρή του και το κοντό του!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags