Και ενώ όλα έδειχναν οτι η υπόθεση της απόκτησης του Μάρκους Μπεργκ από τον Παναθηναϊκό έμπαινε στην τελική ευθεία, το Αμβούργο φαίνεται να αλλάζει στάση και να βάλει εμπόδια στην αποδέσμευση του παίκτη. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν τα περισσότερα ΜΜΕ στην Γερμανία που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της ομάδας, επικαλούμενα τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει...

Τι σημαίνει αυτό; Οτι από τη στιγμή που οι «πράσινοι» έχουν εκδηλώσει επίσημα το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του Σουηδού, το Αμβούργο αποφάσισε να αξιώσει κάποιο χρηματικό ποσό για να τον αφήσει ελεύθερο. Το ύψος αυτοί δεν έχει ξεκαθαριστεί, καθώς υπάρχουν δημοσιεύματα που μιλάνε ακόμη και για 1,5 εκ. ευρώ! Ποσό που σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να δοθεί από το «τριφύλλι». Άλλωστε, στον Παναθηναϊκό στόχους τους ήταν να αποκτήσουν τον Μπεργκ ως ελεύθερο και να πληρώσουν μόνο το συμβόλαιό του.

Μέχρι στιγμής πάντως, οι «πράσινοι» τηρούν στάση αναμονής... Περιμένουν να ενημερωθούν απευθείας από τον 27χρονο επιθετικό, προκειμένου να καθορίσουν την πορεία τους στη συνέχεια.

Πηγή: Leoforos.gr