Η κλήρωση των διαιτητών του 3ου και του 4ου τελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού παρόντες ήταν στο ΟΑΚΑ ο αντιπρόεδρος της "ερυθρόλευκης" Κ.Α.Ε., Γιώργος Σκινδήλιας και ο γενικός διευθυντής της ομάδας του Πειραιά, Χρήστος Σταυρόπουλος. Στην ΚΕΔ βρέθηκαν τόσο ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Μάνος Παπαδόπουλος.

Ο αντιπρόεδρος της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός, Ανδρέας Σκινδήλιας, κατηγόρησε τον Παναθηναϊκό -με βάση το φύλλο αγώνα- για κλίμα τρομοκρατίας στο Ο.Α.Κ.Α.

Η πλευρά των "πρασίνων" απάντησε πως δεν συνέβη κάτι με βάση την έκθεση του Ο.Α.Κ.Α. της αστυνομίας και το εισαγγελέα, κατηγορώντας παράλληλα τον Ολυμπιακό για παραπληροφόρηση. Η "ερυθρόλευκη" απάντηση ήταν πως το να επικαλείται ο Παναθηναϊκός το Ο.Α.Κ.Α. είναι σαν να επικαλείται τη γνώμη του ...θυρωρού του!

Η κλήρωση των διαιτητών έβγαλε πως στο αυριανό (12/6, 21:00) ματς στο Σ.Ε.Φ. θα βρίσκονται οι Σχινάς, Κορομηλάς και Ταβουλαρέας, ενώ στο παιχνίδι του Σαββάτου στο Ο.Α.Κ.Α. (αν χρειαστεί, 15/6, 21:00) διαιτητές θα είναι οι Χριστοδούλου, Τανατζής και Καρακατσούνης.

Πηγή: gazzetta.gr