Facebook Pixel Αυτός μπορεί να φτιάξει τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ!
| 2013-06-17 10:00:00

Αυτός μπορεί να φτιάξει τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ!

Αυτός μπορεί να φτιάξει τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ!

Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ την περυσινή σεζόν ήταν το κλίμα στα αποδυτήρια και η απειθαρχία. Τώρα, όμως, όλα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο. Τι εννοούμε;
 

Anytime με Πλήρη Οδική Βοήθεια
Κάτι παραπάνω από μια απλή ασφάλιση αυτοκινήτου!



Το μέλλον θα δείξει αν ο Στέφενς θα "πιάσει" στον ΠΑΟΚ. Ό,τι και να πούμε από τώρα, δηλαδή, δεν έχει κανένα νόημα. Θα φανεί από τα αποτελέσματα και την πορεία του τι ψάρια θα πιάσει. Και το μέλλον θα είναι ο καλύτερος κριτής.

Ωστόσο, το βιογραφικό του Στέφενς είναι …πλήρες. Πληρέστατο, θα λέγαμε. Είναι ένα βαρύ χαρτί στην παγκόσμια προπονητική αγορά, έχει δουλέψει σε μεγάλους συλλόγους και σε σοβαρά πρωταθλήματα, με συνέπεια να θεωρείται μιας πρώτης τάξεως επιλογή.

Και ίσως, μάλιστα, να ταιριάζει σ΄ αυτό που θέλει ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος χρειάζεται ένα αφεντικό στα αποδυτήρια. Έναν άνθρωπο που να μπορέσει να επιβάλλει τάξη. Να υπάρχει πειθαρχία. Κι όχι μόνο στα αποδυτήρια, αλλά και στο γήπεδο. Μην ξεχνάμε ότι φέτος ο ΠΑΟΚ δεινοπάθησε από τις κόκκινες κάρτες που έτρωγαν παίκτες του. Και οι περισσότερες από τις αποβολές ήταν …αχρείαστες.

Αν, λοιπόν, ο Στέφενς στηριχτεί, αν δεν μπερδεύεται ο καθένας στα πόδια του, αν μπορέσει να δουλέψει ο άνθρωπος όπως θέλει, τότε έχει αυξημένες πιθανότητες να φέρει αποτέλεσμα. Και ο ΠΑΟΚ να βρει, επιτέλους, τον προπονητή που χρειάζεται.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags