• Διάβαζα στο διαδίκτυο ένα ρεπορτάζ από την Ισπανία, για ένα πιτσιρικά της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ένα από τους…εκατομμύρια Ισπανούς Λόπεζ!

• Αυτόν λοιπόν τον μικρό φέρεται να τον θέλουν Μπαρτσελόνα, Άρσεναλ, Τσέλσι και Λίβερπουλ, αν τουλάχιστον πιστέψουμε τα σχετικά δημοσιεύματα.

• Θα μου πείτε τι με κόφτει εμένα. Απλά σκεφτόμουν ότι ο μικρός αυτός ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας Νέων της Αθλέτικ, που έπαιζε στον ίδιο όμιλο με τον Ολυμπιακό στο φετινό Next Gen Series. Με τον Ολυμπιακό να έχει υπερφαλαγγίσει και την Αθλέτικ και τη Μαρσέιγ και την Άρσεναλ!

• Και πραγματικά πιστεύω πως είναι πολύ σοβαρό θέμα, ότι άλλες ευρωπαϊκές ομάδες φτάνουν στο σημείο να έχουν παίκτες για αξιοποίηση, για πούλημα, για ό,τι θέλετε πείτε το, στους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης κι ο Ολυμπιακός ακόμη να είναι πίσω σε αυτό το ζήτημα. Κι ενώ η διοίκησή του εδώ και τουλάχιστον κάποια χρόνια κάνει ομολογουμένως πολύ μεγάλη προσπάθεια για την ανάπτυξη της Ακαδημίας.

• Μάλιστα, τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας είναι ήδη ορατά, τουλάχιστον στο αγωνιστικό επίπεδο, αφού ο Ιωαννίδης, ο Σιώπης, ο Λεάντρο, ο Λυκογιάννης και οι άλλοι ερυθρόλευκοι ρούκις, ανταγωνίζονται στα ίσα τους καλύτερους σε όλη την Ευρώπη στην ηλικία τους.

• Νομίζω πως αυτό θα πρέπει να είναι το επόμενο βήμα του Ολυμπιακού σε επίπεδο υποδομών. Να περάσει από την ανάδειξη ταλαντούχων παιδιών, στην αξιοποίησή τους. Γιατί αφού γίνεται μία μεγάλη και καλή προσπάθεια, πρέπει να έρθουν και οι καρποί της.

Πηγή: Sportfm.gr