Facebook Pixel «Ηθελαν να ακολουθήσουν την ΑΕΚ»!
| 2013-06-26 21:01:00

«Ηθελαν να ακολουθήσουν την ΑΕΚ»!

«Ηθελαν να ακολουθήσουν την ΑΕΚ»!

Λάβρος κατά της διοίκησης Ψηφίδη, εμφανίστηκε ο Λάμπρος Σκόρδας, από το βήμα της γενικής συνέλευσης της ΚΜΑ. Ο τέως πρόεδρος των κιτρίνων, ,μίλησε για ηθελημένο σχέδιο υποβιβασμού της ομάδας, προκειμένου να ακολουθηθεί το μοντέλο της ΑΕΚ...

«Τεράστια ευθύνη για το κατάντημα του Άρη έχει η απερχόμενη διοίκηση. Ο Άρης οδηγήθηκε ηθελημένα στη διάλυση γιατί ήθελαν να ακολουθήσουν το μοντέλο της ΑΕΚ, να μην υπάρχει Άρης να έρθουν οι δήθεν επενδυτές Ρώσοι κτλ και να κάνουν το έργο τους. Μου δόθηκε μάλιστα, η ομάδα σε μένα για να υποβιβαστεί στα χέρια μου, για να ανοίξει ο δρόμος. Όταν αναγκαστήκαμε να αναλάβουμε, ξέραμε ότι θα έχουμε το συντομότερο το αποτέλεσμα του οικονομικού ελέγχου της ΝΕΧΙΑ.

Κάτι τέτοιο δεν επαληθεύτηκε, και δεν γνωρίζω τον λόγο. Μου δόθηκε η ομάδα στα χέρια μου με την ομάδα ήδη υποβιβασμενη, καθώς κάποιους εξυπηρετούσε να γίνουμε ερασιτεχνικό σωματείο περιμένοντας τον Άραβα να ρίξει εκατομμύρια», κατέληξε ζητώντας την καταψήφιση του οικονομικού απολογισμού της διοίκησης Γρόλλιου.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags