Χωρίς να δώσει δημοσιότητα στις επαφές της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και προσωπικά ο Ιβάν Σαββίδης είναι πολύ κοντά σε συμωφνία για μία μεγάλη χορηγία για τη νέα φανέλα της ομάδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο μεγαλομέτοχος του "Δικεφάλου" έχει σχεδόν καταλήξει σε συμφωνία με ξένη εταιρία που θέλει να διαφημιστεί μέσω του "Δικεφάλου" και τις επόμενες μέρες οι δύο πλευρές πρόκειται να δώσουν τα χέρια.

Από τα λίγα που έχουν γίνει γνωστά, η χορηγία θα αποφέρει ένα μεγάλο ποσό στα ταμεία της ΠΑΕ, πολύ μεγαλύτερο από τα στάνταρ των χορηγιών από ελληνικές εταιρίες και πιθανόν -αυτό δεν είναι απόλυτα διασταρωμένο- προέρχεται από ρωσική εταιρία.

Αξίζει να σημειωθεί πώς ο ΠΑΟΚ, όπως και κάθε σύλλογος που δίνει ευρωπαϊκά παιχνίδια, πρέπει να δηλωσει άμεσα την διαφήμιση στη φανέλα του στην UEFA, ωστόσο αυτό δεν δημιουργεί πρόβλημα, καθώς ο κανονισμός δίνει τη δυνατότητα να γίνει αλλαγή έως και 48 ώρες πριν την διεξαγωγή του πρώτου αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ τα προηγούμενα τρία χρόνια διαδήμιζε το "ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ" του ΟΠΑΠ. Φέτος, είναι γνωστή η κόντρα του Οργανισμού με τη Λίγκα για τις χορηγίες, γεγονός που στρέφει πολλές ομάδες σε άλλες λύσεις.

Πηγή: olapaok.gr