Facebook Pixel "Όλοι ξέρουν τι είναι ο Ολυμπιακός"
| 2013-07-05 17:00:00

"Όλοι ξέρουν τι είναι ο Ολυμπιακός"

"Όλοι ξέρουν τι είναι ο Ολυμπιακός"

Τους στόχους του για τη νέα χρονιά με την φανέλα του Ολυμπιακού έθεσε στην παρουσίασή του ο Βλάντιμιρ Βάις που μίλησε για πρωτάθλημα και καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ φυσικά έπλεξε το εγκώμιο της νέας του ομάδας. 

Το τι έμαθε για το τι είναι ο Ολυμπιακός: Καλησπέρα. Νομίζω πως όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο ξέρουν τι είναι ο Ολυμπιακός. Από την πρώτη στιγμή που έμαθε για το ενδιαφέρον ήταν πολύ χαρούμενος. Στην συνέχεια μίλησα με τον πατέρα μου για τις προτάσεις που είχα και αποφάσισα να έρθω στον Ολυμπιακό.

Το ποιοι είναι οι στόχοι του για τη νέα περίοδο με την φανέλα των Πειραιωτών και την δική του πορεία: Πριν από 4 χρόνια υπέγραψα στην Σίτι. Μπορεί να φανεί περίεργο ότι σχεδόν σε κάθε χρονιά αλλάζει ομάδα. Αυτό συνέβη επειδή άλλαξε προπονητής και τον είχε εκτός πλάνων και έτσι πήγαινε δανεικός. Τώρα επιτέλους τελείωσε το συμβόλαιό μου και είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθε η πρόταση του Ολυμπιακού και ήρθα εδώ. Πιστεύω το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Επίσης θα ήταν πολύ ωραίο να συνεχίσουμε πέραν της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ γιατί είναι κάτι πολύ ωραίο. Έχω πάρει μέρος στον θεσμό με την Ρέιντζερς και δεν τα καταφέραμε. Τώρα ελπίζω να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι παραπάνω.

Την ατμόσφαιρα στο γήπεδο Καραϊσκάκη: Ναι έχω δει βίντεο και έχω διαπιστώσει το πάθος και την τρέλα του κόσμου. Έχω δει εικόνες από το Καραϊσκάκη. Μου αρέσει η τρέλα αυτή διότι την έχω και εγώ. Το στιλ το δικό μου είναι να κάνω ντρίμπλες και να περνάω παίκτες. Θα προσπαθήσω να βάλω τα δυνατά μου και να κάνω το καλύτερο δυνατό για μένα.

Τη συμβουλή του πατέρα του και τις προτάσεις που απέρριψε για να έρθει στον Ολυμπιακό: Όταν συζήτησα με τον πατέρα μου για τον Ολυμπιακό μου είπε πως είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Η απόφαση όμως να έρθω εδώ ήταν δική μου. Όταν το αποφάσισα του έστειλα ένα μήνυμα και εκείνος εξέφρασε την χαρά του.

Την συνεργασία του με τον Μίτσελ: Ελπίζω να έχω μία καλή συνεργασία με τον προπονητή μου. Είμαι αποφασισμένος να βάλω τα δυνατά μου. Να πετύχω τους στόχους που έχουμε θέσει. Πιστεύω πως θα έχουμε μία καλή συνεργασία και θα προσπαθήσω να βοηθήσω τον τεχνικό της ομάδας.

Την θέση που επιθυμεί να παίζει και τον Μιραλάς: Πάντα εξαρτάται από τον προπονητή το που θα αγωνίζομαι. Στην Πεσκάρα έπαιζα σαν μεσοεπιθετικός δεξιά και αριστερά. Στην καριέρα μου έχω δημιουργήσει πιο πολλά γκολ απ' όσα έχω βάλει. Από την στιγμή που βοηθάω σε ένα γκολ δεν έχει σημασία εάν θα δώσω την τελική πάσα ή εάν θα το βάλω.

Δεν έχω δει πολλά βίντεο από τον Κέβιν Μιραλάς. Για να τον αγαπάει τόσο ο κόσμος του Ολυμπιακού όμως φαίνεται πως ήταν πολύ καλός παίκτης και το άξιζε. Από μέρους μου θα επιδιώξω να παίξω όσο καλά και εκείνος και να βοηθήσω.

Η παρουσίαση του Σλοβάκου επιθετικού έγινε στο Καραϊσκάκη. Ξεκίνησε στις 16.15 και ολοκληρώθηκε στις 16.41 με τον παίκτη να παίρνει την φανέλα με το νούμερο 79. Ακολούθως φωτογραφήθηκε στον αγωνιστικό χώρο του φαληρικού γηπέδου και ενώ μετέβη και στον χώρο της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags