Μεταγραφές εν μέσω αποχωρήσεων, έτσι; Σε ρόλο… αχυράνθρωπου του χρόνου ο Σταμάτης Μαλέλης, παρελθόν αποτελούν ο Θοδωρής Δρακάκης και η Χριστίνα Λαμπίρη.

Ο Χατζηνικολάου θα είναι από τα βασικά πρόσωπα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων ως σχολιαστής και εν μέσω του κλίματος αλλαγών, αφενός νέος… Μαλέλης είναι ο δημοσιογράφος Κωστής Τσιακανίκας, αφετέρου ο Χατζηνικολάου με δική του πρωτοβουλία κατάφερε να «κλείσει» την Κάτια Μακρή και τον Σταύρο Λυγερό σε ρόλο σχολιαστών του νέου δελτίου. Αμφότεροι εργάζονται στον εκδοτικό Όμιλο Real Group.

Μετά από αυτή την κίνηση είναι απολύτως σαφές ότι το δελτίο ειδήσεων του STAR θα έχει την σφραγίδα του Νίκου Χατζηνικολάου ο οποίος ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει αφήσει στην τύχη του με ό,τι αναμείχθηκε.

Εν τω μεταξύ, σε δήλωσή του στο newpost.gr, ο κ. Σταμάτης Μαλέλης σημείωσε χαρακτηριστικά: «Ήταν δική μου απόφαση να αποχωρήσω από τη θέση του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Star. Η διοίκηση και η ιδιοκτησία με πίεζαν αλλά εγώ επί ένα μήνα επέμεινα και τελικά συμφωνήσαμε να έχω μία πιο επιτελική θέση στον σταθμό».